Roland Blues Cube Hot "British EL84 Modified"

2017. június 7.

A Roland bemutatja a Blues Cube Hot "British EL84 Modified" erősítőt, amely a népszerű Blues Cube Hot gitárerősítő speciális kiadása. A klasszikus fekete színben kapható Blues Cube Hot "British EL84 Modified" az általános Blues Cube Hot erősítő amerikai Tweed hangzását hangolja át egy EL84 csövekkel működő, hagyományos brit kombó hangzására, vagyis az ún. "Class A" hangzás

30W-os teljesítményével és egyedi 12"-os hangszórójával a Blues Cube Hot "British EL84 Modified" erősítő jól használható koncerteken, stúdióban vagy az otthoni gyakorláshoz. A Roland Tube Logic koncepciójának köszönhetően az erősítő tökéletesen adja vissza az EL84 csövekkel ellátott, brit kombó erősítők összes karakterisztikáját, beleértve az áttetsző, tiszta megszólalást, krémes csöves torzítást és határozott jelenlétet, ami bármilyen zenekari felállásból kiszól.

Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified gitárkombó

A Blues Cube Hot "British EL84 Modified" egycsatornás kialakítása az egyszerű kezelés mellett Clean és Overdrive hangzások széles skáláját képes megszólaltatni. A gitárhang megformálásához egy 3-sávos EQ, Boost és Tone kapcsolók, valamint egy kiváló minőségű Reverb használható. A beállítható Power Control funkcióval az autentikus kitekert gitárhang bármilyen hangerő mellett elérhető.

A Boost és Tone funkciók vezérlése a lábkapcsoló aljzatokra csatlakoztatott pedállal is történhet, az erősítő USB csatlakozóján keresztül pedig közvetlenül és egyszerűen készíthető hangfelvétel egy számítógépes DAW alkalmazással.

Hamamatsu, Japán, 2017 június 1.

Gitárerősítő árak

Roland, valamint Boss gitárerősítő árak
További gitárerősítő árak

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása