Rodecaster Pro

2018. december 22.

A világ első teljesen integrált podcast produkciós állomása. 4 mikrofon csatorna, Bluetooth, AUX és USB csatlakozások, fejhallgató kimenetek, MicroSD és USB rögzítés, jingle paletta, érintőképernyős szerkesztő felület, digitális Aphex effekt processzor...azaz minden egyben egy minőségi podcast produkció elkészítéséhez!

A világ első teljesen integrált podcast produkciós állomása. 4 mikrofon csatorna, Bluetooth, AUX és USB csatlakozások, fejhallgató kimenetek, MicroSD és USB rögzítés, jingle paletta, érintőképernyős szerkesztő felület, digitális Aphex effekt processzor...azaz minden egyben egy minőségi podcast produkció elkészítéséhez!

Ajánljuk kezdő és sokat próbált rádiós és podcast szakembereknek egyaránt.

Rode RODECaster Pro podcast keverő

A RODECaster Pro magas minőségű mikrofon csatornáira kondenzátor vagy dinamikus mikrofon egyaránt csatlakoztatható. A négy mikrofon gyors beállítását automatikus szintérzékelő segíti. Csak csatlakoztasd a mikrofonokat és már indulhat is a felvétel a microSD kártyára. A RODECaster Pro kicsomagolása után szó szerint perceken belül készítheted első podcastodat.

Hangeffektek és Jingle bejátszás

A RODECaster Pro 8 háttérvilágítású hangeffekt gombjával előre beprogramozott effektusokat, zenei részleteket, spotokat vagy hirdetéseket tudsz bejátszani azonnal. A padekre közvetlenül rögzíthetsz hanganyagot bármely bemenetről vagy a mellékelt szoftver segítségével egyszerű "drag and drop" művelettel feltöltheted rájuk a kívánt fileokat. Még a gombok háttérvilágításának színét is kiválaszthatod. Igazi broadcast funkciók, hogy még profibbá tehesd produkciódat!

Telefonhívások

Szeretnél valakivel telefonbeszélgetést rögzíteni? Egyszerűen csatlakoztasd a telefonodat Bluetooth-al vagy TRRS (négy pólusú 3.5mm kis jack) kábellel a headset csatlakozón keresztül a RODECaster Prohoz. A készülék automatikusan kiveszi a beszélgetőfél hangját a telefonba visszamenő csatornából (mix-minus), hogy megakadályozza a visszhangosodást. Egy újabb profi rádiós funkció integrálva az eszközbe!

Rode RODECaster Pro podcast keverő

Hangzásra egy több milliós stúdió

A RODECaster Pro be és kimenetei a "Class A" áramköröknek és servo-bias előerősítőknek köszönhetően a több milliós rádiós keverők kiemelkedő minőségét produkálják. A kimagasló elektronikai tervezés és kivitelezés eredményeképpen rendkívül tiszta és alacsony zajú az audio jelút, fantasztikus a hangminőség.

APHEX a fedélzeten

A hangzás az első! A RODECaster Pro az APHEX legendás Aural Exciter és Big Bottom processzorait is tartalmazza. Ezekkel varázsolhatod elő azokat a meleg, részletgazdag tónusokat melyek a legprofibb stúdiók hangzására jellemzők. A készülék teljes dinamika processzort is tartalmaz kompresszorral, limiterrel, de-esserel, és zajzárral felvértezve.

Felvételi opciók

A RODECaster Proval percek alatt nekiállhatsz dolgozni. Csak csatlakoztass mindent és már indíthatod is a felvételt microSD kártyára. A készülék audio interfészként is működik, így USB-n csatlakozva kedvenc szoftvereddel is rögzítheted a produkciót számítógépre. Sőt, ebben a felállásban élő adást is közvetíthetsz online!

 • Frekvencia átvitel - mikrofon bemenetek: 20 Hz - 20 kHz, -3dB at 20 Hz (high-pass filter)
 • Frekvencia átvitel - monitor kimenetek: 20 Hz - 20 kHz better than ±0.5dB
 • Bemeneti ellenállás: 600Ω (Mic)
 • Ekvivalens zajszint: -125dBA (A-Weighted, measured as per IEC651)
 • Maximum kimeneti szint: +3dBu (Monitor Outputs)
 • Fejhallgató kimeneti szint: Max output power at 1% THD: 32Ω -> 220mW | 300? -> 31mW
 • Dinamika tartomány: 100 dBA (Mic Preamplifiers)
 • Előerősítés: 0dB - 55dB (Mic Preamplifiers)
 • Tápellátás: External DC power supply 12 - 15v DC, 1A
 • Kimeneti csatlakozók: USB-C, 6.3 jack TRS STEREO (Monitor Outputs)
 • USB mintavételezés: 24bit/48kHz
 • Felvételi média: microSD kártyahely, 512MB beépített memória
 • Méretek: 350 x 275 x 82mm
 • Súly: 1980g

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása