RØDE NTG5

2019. november 26.

Professzionális, ultra könnyű, rövid puskamikrofon PG2R pisztolymarkolattal és PG2R Pro Cable XLR kábellel. Teljesen új akusztikai tervezésű irányított mikrofon a helyszíni felvételekhez szükséges kiegészítőkkel egy szettben. Új mérföldkő a broadcast és filmes mikrofonok kategóriájában!

Ajánljuk első sorban filmes és broadcast felhasználásra, sound designereknek, filmes és broadcast szakembereknek külső helyszíni és stúdió felvételekre egyaránt.  

RØDE NTG5 egy ultra könnyű, professzionális puskamikrofon mely ideális választás akár az embert - és mikrofont - próbáló környezeti körülmények közti alkalmazásra is. Teljesen újragondolt akusztikai kivitelezése, mely első sorban a kör alakú hullámterelő nyílásokban testesül meg, páratlanul transzparens, természetes, színezetlen hangkarakterisztikát kölcsönöz a mikrofonnak. Szabályozott frekvencia menete, irányítottsága és kifejezetten alacsony, mindössze 10dBA saját zaja széles körű felhasználásra teszi alkalmassá. Az NTG5 különösen jól teljesít külső helyszíni és filmes hangfelvételi környezetben.

Az NTG5 a filmes mikrofonosok álma; mindössze 76 gramm súlyával és 20cm-es hosszával kifejezetten könnyen használható mikrofonrudak végén akár hosszú forgatási napokon, szélsőséges körülmények között is. A mikrofon kiválóan ellenáll a magas páratartalomnak, az erős hidegnek, a nedvességnek és a pornak, áramköre rádiófrekvenciás zavarok elleni védelemmel van ellátva. A tökéletes megoldás külső helyszíni felvételekre.

Az NTG5 főbb tulajdonságai:

  • Természetes, színezetlen hangzás a forradalmi akusztikai tervezésének köszönhetően
  • Ultra könnyű (76g) és rövid (203mm) kivitel
  • Szabályozott frekvenciamenet és mindössze 10dBA saját zaj
  • Erősen irányított szuperkardioid karakterisztika
  • Rádiófrekvenciás zavarok elleni védelem és ellenálló külső bevonat a hosszú élettartam érdekében akár szélsőséges körülmények közötti használat esetén is
  • Hasznos kiegészítők a csomagban: PG2R pisztolymarkolat, PG2R Pro Cable, szélfogó szivacs, WS10 szélfogó szőr, ZP1 tartótasak és RM5 merev mikrofonfogó
 
Forradalmi akusztikai tervezés
 
Az NTG5 teste teljesen újszerű. A puskamikrofonokon szokásosan található egyenes kivágásokat kör alakú akusztikus portok helyettesítik. A forradalmian új kialakítás - mely több hónapnyi speciális tesztelés eredménye - páratlan akusztikus átlátszóságot és természetes, színezetlen hangot biztosít a mikrofonnak.
 
Rode NTG5
 
 
A filmes mikrofonosok álma
 
Az NTG5 rövid, rendkívül könnyű alumínium testtel rendelkezik (mindössze 76 gramm!), így az egyik legkompaktabb professzionális puskamikrofon a piacon - egy megvalósult álom azoknak a mikrofonosoknak, akik hosszú forgatási napokat dolgoznak végig, vagy a DSLR/MILC filmeseknek és hangosoknak, akiknek egy igazán hordozható és könnyű mikrofonra van szükségük professzionális hangzással.
 
 
A tökéletes külső helyszíni felvételi mikrofon
 
Szabályozott frekvenciamenet, alacsony saját zaj, erősen irányított szuperkardioid iránykarakterisztika, a tengelytől eltérően beeső hanghullámok kiváló kezelése,... az NTG5 nagyszerűen teljesít számos alkalmazásban, míg a rádiófrekvenciás zavarok elleni áramköri védelem és az elnyűhetetlen bevonat kiváló eredményeket nyújtanak zord környezeti körülmények közepette is. Ez a tökéletes mikrofon a külső helyszíni felvételekhez, ahol elengedhetetlen a kimagasló hangzás.
 
 

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása