QSC akciók

2020. május 18.

2020. június 18-ig vagy a készlet erejéig akciót hirdet a QSC, a CP, a K.2 szériára és a KS112 szub hangfalra.

QSC készletkiárusítás

Az akcióban hordozható aktív hangfalak vesznek részt, az első kettő hangfal, ami akciós, a CP széria tagja. 

A CP a legmagasabb színvonalú aktív hangsugárzó megoldást kínálja azok számára, akik a QSC teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot választják, kiemelkedő ár érték arányban. A hangsugárzó ultra kompakt formájának és könnyű súlyának kombinációja tovább emeli a termék varázsát, ennek köszönhetően könnyű szállítást és üzembehelyezést biztosít mind a live, mind az install alkalmazásokban.

A CP sorozat kétutas modellekből áll: CP8 és CP12. Mindkét modell rendkívül hatékony 1000W-os D osztályú erősítő modult tartalmaz, mely egy „egy gombnyomásos” DSP pereset váltást biztosít a leggyakrabban használt felhasználásokhoz, valamint vonal, mikrofon/vonal és 3,5mm-es sztereó bejáratokkal van ellátva. Mindegyik hangsugárzó állványra szerelhető, színpadi monitorként is alkalmazható, illetve telepítési megoldásokat is kínál. A kiegészítő, külön megvásárolható tartozékok között megtalálható a hordtáska, a kültéri huzat, illetve a gyors csatlakozású „Yoke mount”.

  • CP 8: 1000W aktív, hordozható hangsugárzó rendszer, 8" mélysugárzóval, 1.4" kompressziós magassugárzóval
  • CP 12: 1000W aktív, hordozható hangsugárzó rendszer, 12" mélysugárzóval, 1.4" kompressziós magassugárzóval

Ugyanígy akcióba kerültak egyéb hordozható aktív hangfalak a K.2 szériából: 8", 10" és 12” hangszórós változat. 

A QSC K.2 Széria új szabvány az aktív hangsugárzók között. Minden modell 2000-wattos erősítő modullal, nagyteljesítményű mély-hangszóróval és kompressziós driverrel rendelkezik. DMT (Directivity-Matched Transition) biztosítja az homogén lefedettséget a teljes hallgatósági területen. Tovább fejlesztett, beépített rendszerprocesszor és Intrinsic Correction, a további teljesítmény optimalizálás érdekében.

A QSC K.2 Széria használható PA rendszerként, színpadi monitorként és személyi monitorként is. Minden modell falra, vagy truss-ra is szerelhető, illetve hangsugárzó állványra helyezhető akár 7,5 fokos döntési szögben is. Ez a rugalmasság teszi a legokosabb választássá az élő hangosítás széles skáláján.

  • K8.2: 2000W aktív, hordozható hangsugárzó rendszer, 8" mélysugárzóval, 1.4" kompressziós magassugárzóval
  • K10.2: 2000W aktív, hordozható hangsugárzó rendszer, 10" mélysugárzóval, 1.4" kompressziós magassugárzóval
  • K12.2: 2000W aktív, hordozható hangsugárzó rendszer, 12" mélysugárzóval, 1.4" kompressziós magassugárzóval

Továbbá akciós a KS112 aktív szub is, 12” mélynyomóval. 

A KS112 egy installációs és hordozható alkalmazásokhoz optimalizált, ultra kompakt aktív mélysugárzó. A KS112 bandpass kialakítású, szimpla 12"-os mélysugárzó, D-Osztályú 2000 Wattos (csúcs) erősítővel ellátva. A hangsugárzó prémium minőségű nyírfából készül, valamint kiváló minőségű, alacsony zajszintű görgőkkel van ellátva.

Két darab M20 menettel ellátott hangsugárzó tartórúd aljzat, mely lehetővé teszi, hogy a szélessávú hangsugárzó tartórúdját a mélysugárzó függőleges és vízszintes elhelyezése esetén is rögzítsük (a tartórúd nem tartozéka a csomagnak).

  • 2000W ultra kompakt aktív mélysugárzó, nagy lefedésű 12" driverrel

Az akciónak van határideje is, de a készletfogyás is befolyásolja, így ha aktív hangfalakat keresel, az egyik legkiemelkedőbb gyártótól, akkor javasoljuk, hogy ne hezitálj. (Ha a termékeknél nem látsz akciós árat, akkor az akciós készlet elfogyott)

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása