Prémium hardver, ingyenes szoftver.

2020. május 31.

- azaz Luna, amely lázban tartja hetek óta a stúdiósokat. Ha vásárolsz egy olcsóbb hangkártyát, akkor az igazán nagytudású szoftver hozzá sokba fog kerülni, de még mindig a hangkártya minősége lesz a szűk keresztmetszet. Az Universal Audio másként gondolkodik: prémium hardvereket építenek, és hozzá a szoftvert adják ingyen. Így a hardver + szoftver kombináció már nem fog annyira elütni árban más megoldástól, de a hardver nemhogy nem lesz a rendszered gyengesége, de az egyik, ha nem a legjobb minőségű cucc lesz, amit csak vásárolhatsz.

Universal Audio Luna

Luna: szoftver, de még milyen szoftver! Nem csak DAW, amellyel összerakod a sávjaidat, utána még rengeteg időt beleölsz a mixelésbe, effektezésbe, maszterelésbe, hanem olyan rendkívül szorosan integrálja az Apollo és Arrow hangkártyákat a szoftverrel, hogy már az UA pluginekkel effektezett hangot monitorozhatod valós időben (!), így már rögzítéskor nagyon élvezetes, inspiráló lesz a munka, és rövidebb idő alatt lemezkész anyagot adhatsz ki a kezed közül.

Luna: szoftver, de még milyen szoftver! Nem csak DAW, amellyel összerakod a sávjaidat, utána még rengeteg időt beleölsz a mixelésbe, effektezésbe, maszterelésbe, hanem olyan rendkívül szorosan integrálja az Apollo és Arrow hangkártyákat a szoftverrel, hogy már monitorozáskor az UA pluginekkel effektezett hangot hallhatod, valós időben (!), így nem veszik el az inspiráció és rövidebb idő alatt tudsz lemezkész anyagot kiadni a kezed közül

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása