Peavey Invective bemutató

2019. június 21.

A Peavey Invective szériát nem kell senkinek bemutatni – na ez így hülyeség, mert annyira új, hogy nekünk, hétpróbás, hangszerek teszteléseben tisztességgel megőszült Mezzosoknak is be kell mutatni. Erre lesz is egy alkalom Szegeden. (Lelőjük a poént: stúdiófelvételi tippek lesznek elsősorban, a Peavey csak a motorja lesz az előadásnak)

Vörös Attila Gitár Workshop

A Facebookon is megtalálható esemény szerint Vörös Attila (Satyricion, Tyr, Strength of Will, Vulgar Display of Cover) fog előadást tartani „tippek és trükkök stúdiófelvételhez” néven, Szegeden. Attila két, kifejezetten erre az alkalamora írt dalt hoz, melyek élesben kerülnek rögzítésre a Peavey Invective gitárerősítőjén a Miracle Sound hangmérnökei, Vári Gábor és Kosta Dejanov Velcsev segítségével. Élőben láthatjátok az egész folyamatot a gitárhangzás beállításától kezdve magáig a konkrét felvételig, és megnézhetitek, hogy hogyan is zajlik egy gitáros stúdiófelvétel.

Ahogy látod, ez az előadás Neked szól, ha a Peavey Invective-re kíváncsi vagy, de igazából ettől sokkal több: ha valaha stúdióztál, tervezel vagy fogsz hangfelvételt készíteni, vagy ismersz valakit, aki szeretne stúdiózni, vagy ha ismersz valakit, aki hallott már valakiről, akinek a szobatársának a képzelt barátját érdekelte a stúdiózás, akkor ide el kell menned. Egyszóval mindenki menjen, a szervezők nagyon izgulnak, hogy a jelenlegi 84 „érdeklődő” + 36 „Ott lesz” jelzést leadó egyén valóban elmegy-e.

Belépés ingyenes! (ezt olyan fura, mindig ki kell írni, valaki csak ez alapján szelektál, pedig irtó érdekes előadás lesz, olyan nagyon hasznos oktatásként kell felfogni, amiért normál esetben több ezer vagy tízezer Forintot kellene fizetned.) Na, ne győzködjünk már, nyomj rá az „ott leszek” gombra!

Az Invective szériából ez az erősítő és láda lesz ott

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása