Mikrofon eladási toplista

2017. július 8.

Rendszeresen monitorozzuk termékeink eladási statisztikáját, belső felhasználásra minden hónapban készítünk kimutatást. Úgy gondoltuk, hogy a top termékeket nektek is bemutatjuk, ezúttal a lekeresettebb mikrofonokat mutatjuk meg.

2017 júniusában a következő vezetékes mikrofonok voltak legnépszerűbbek:

Shure SM58 és Beta58A énekmikrofonok

Shure BETA58-A kardioid dinamikus énekmikrofon

Ez a két mikrofon továbbra is ipari sztenderd, annak ellenére, hogy az elmúlt években Audio-Technica vagy Sennheiser mikrofonok nem egyszer „lenyomták” eladási statisztikában. Mivel még mindig sokaknak álmuk, hogy ilyen mikrofonba énekeljenek, valamint a sok használójuk ajánlja is ismerőseiknek, a kereslet nagy rájuk. Az SM58 kapható kapcsolós és kapcsoló nélküli változatban is.

Audio-Technica AT2020

Audio-Technica AT2020 stúdiómikrofon

A legnépszerűbb, olcsó és kitűnő tudású stúdiómikrofon, az eladási statisztikákat a kategóriájában évek óta vezeti. A hagyományos XLR csatlakozós változaton kívül kapható USB-s, illetve USB/Lightning csatlakozós változatban is.

Rode NT-1A

Rode NT-1A nagymembrános stúdiómikrofon

A Rode ausztrál márkát leginkább a filmesek, stúdiósok keresik, ez a nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon csomag többek között a gazdag felszereltsége miatt (mikrofon táska, POP filter, rezgés csillapított mikrofonfogó, kábel, díszcsomagolás), illetve a 10 éves (!) garancia miatt - online regisztrációhoz kötött - népszerű ennyire. Nem mellesleg ez a mikrofon az 5 dBA saját zajával egyedülálló, a világon ez a legcsendesebb stúdiómikrofon. Az NT-1A kapható párba válogatva is (két azonos jellemzőjű mikrofont tartalmaz)

Audio-Technica MB3K

Audio-Technica MB3K kézimikrofon

Neodímium kapszula, fém ház, mágneses, csendes kapcsoló, nagy hangerőn sem torzít. Ideális olcsó mikrofon háttér szólóénekeseknek, háttérénekeseknek, karaoke és hangtér felvételi célokra.

További vezetékes mikrofonok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása