Már korábban is nézted, de vártál, hátha olcsóbb lesz?

2018. május 17.

Nézd át az akciós listánkat, amelyen lehetséges, hogy megtalálod azt a terméket – vagy ahhoz hasonlót - amit már rég óta meg szeretnél vásárolni, de erre a pillanatra vártál, hogy a lehető legolcsóbban juthass hozzá

Az alábbi listán szereplő termékek készletszintje magasabb, mint az ideális, esetleg csomagolási sérült, vagy több mint 3 hónapja van raktáron, esetleg utolsó, kifutó darab, ezért készítettünk rájuk extra akciót. Az akciós termékekre ugyanolyan garancia vonatkozik, mint a nem akciós termékekre. Vannak köztük igazi kincsek is, például a kifutó modellek, amelyek közül sok olyan van, amelyeknek a specifikációja jobb, mint az utódmodelleké.

Böngészd át a listát, ezekből a termékekből jellemzően 1-2 darab van raktáron, ha valamelyik megtetszik, akkor rendeld meg minél hamarabb, mert május 22-re, mire vége lesz az akciónak, a javarésze el fog fogyni. A termékeket, amelyek még vannak raktáron, a budapesti boltunkban is meg tudod venni, személyesen.

Mivel most szombat délutántól kedd reggelig zárva leszünk, biztosan lesz olyan termék, amelyet a weboldalunkon még úgy látsz, hogy raktáron van, de valójában már valaki megrendelte, csak a szabadságunk alatt nem számláztuk ki, így a weboldal nem mindig jelez pontos készletszintet.

Jó böngészést, jó vásárlást! :)

Sold

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása