Májusi gitárerősítő toplista

2017. június 2.

Rendszeresen monitorozzuk termékeink teljesítményeit, és belső felhasználásra minden hónapban készítünk kimutatást. Úgy gondoltuk, hogy a top termékeket Nektek is bemutatjuk, ezúttal a lekeresettebb elektromosgitár-erősítőket mutatjuk meg.

2017 májusában a következő gitárerősítők, kombók voltak a legnépszerűbbek:

Gitárerősítő toplista - eladott darab

Ez a legegyszerűbb statisztika, az egy hónap alatt eladott darabszámokat vesszük figyelembe. Annyiból csalóka, hogy nagyobb darabszámra az olcsóbb termékekre van kereslet, így ugyan sok termék népszerűségét nyomon követhetjük, de nem látszanak benne azok a drágább gitárerősítők, amelyek nagyon népszerűek, de csak kb. fele annyian vásárolják meg.

Fender MUSTANG GT 40 gitárkombó

Fender MUSTANG GT 40 gitárkombó

40 Wattos elektromos gitár kombó, 21 erősítő modell, 47 effekt, hangológép. A termék népszerűségét mutatja, hogy amikor behirdettük a terméket, már úton volt az első szállítmány a boltunk felé, még meg sem érkezett, már eladtuk a készletet, újra kellett rendelnünk.

Boss Katana 50 gitárkombó

50W-os kombó erősítő, 12” hangszóróval, öt különleges erősítő karakterrel: Clean, Crunch, Lead, Brown (a Waza erősítőből átvéve) és Acoustic (elektroakusztikus gitárhoz). A termék olyan népszerű volt, hogy egész Európában alig lehetett kapni, mi is csak úgy kaptunk belőle, hogy hónapokra előre berendeltünk megfelelő mennyiséget. Egy kicsit még így is alálőttünk, ha még többet tudtunk volna szerezni, valószínű még több talált volna gazdára.

Marshall MG-15CFR gitárkombó

15 Wattos gitárkombó, 8” hangszóróval, zengetővel. Amolyan slágertermék, a fenti két kombóval szemben már régebb óta kapható, népszerűsége töretlen, kitűnő ár/érték arányú termék.

Fender Frontman 10G gitárkombó

Olcsó 10 Wattos kombó, 6” hangszóróval. Általában azok választják, akik egy kezdő elektromos gitár szettet szeretnének összeállítani, olcsó erősítővel, viszont a gyártók által szettben kínált erősítővel (joggal) nincsenek megelégedve.

Gitárerősítő toplista - érték alapján

Itt nyilván kevesebb eladott darabszámokról van szó, de mivel nagyobb értékűek a termékek, így a kevesebb darabszám is nagyobb értékű eladást jelent.

Fender Bassbreaker 15 Combo csöves elektromos gitár kombó

Fender Bassbreaker 15 Combo csöves elektromos gitár kombó

15 Wattos csöves elektromos gitár kombó, 12" Celestion G12V-70 hangszóró. Nagyon őszintén meg kell valljuk, hogy ebből az erősítőből idén rendeltünk először, és nagyon megdöbbentünk azon, hogy mennyire jól szól. Ajánlanánk még figyelmedbe a Bassbreaker 18/30 és a Bassbreaker 45 változatokat is.

Fender Hot Rod DeLuxe III Black csöves gitárkombó

Igazi örök kedvenc a gitározást komolyan vevők számára, 40 Wattos csöves kombó, 12" Celestion G12P-80 hangszóróval. Érdekessége, hogy hamarosan érkezik hozzánk a limitált mennyiségben gyártott Tweed változat is, amely máshol az országban nemigen lesz kapható

Laney CUB-12R csöves gitárkombó

Ez a 15 Wattos, 12” hangszórós, zengetővel épített gitárkombót az ár/érték aránya teszi népszerűvé. Régebben megjelent termék már, amikor megjelent, óriási volt rá a kereslet, utána volt egy időszak, amikor még mindig népszerű volt, de már nem annyira, mint, amikor újdonság volt, de idén újra favorit, az árkategóriájában.

Gitárerősítő árak

Az összes, kínálatunkban szereplő elektromos gitár erősítőt itt találod

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása