LTD Master of Puppets limitált kiadású gitár

2017. február 20.

A 2016-os nyári NAMM Show-n mutatta be az ESP a Metallica harmadik albumának emléket állító Master of Puppets modellt. A cikk 2016-ban jelent meg a Zenész Magazinban, de a limitált kiadású gitárból csak 2017 elején érkezett, a legtöbb gitár elővételben elkelt, már csak egy maradt raktáron!

Akár hisszük, akár nem, immár harminc éve, hogy 1986 tavaszán a Metallica kihozta harmadik, Master Of Puppets című albumát, amit a rajongók egy része a banda legjobb albumának tekint. Az ESP Guitars már kiadott signature gitárokat, melyek a Metallica első két albumának állítottak emléket. A gitárgyártó cég ezúttal limitált kiadású Graphic sorozatú gitárral kíván tisztelegni a 30 éves Master of Puppets album előtt.

LTD/ESP Metallica Master Of Puppets Signature

Az új modell a nem rég lezajlott nyári NAMM Show-n debütált, és ebből a hangszerből mindössze 400 darab kerül forgalomba világszerte. A gitár égerfa testtel dicsekedhet, amit a Master of Puppets album borítóját idéző művészi grafika díszit, a csavarozott konstrukciójú juhar nyakra ébenfa fogólap került, 24 XJ érintővel. A hangszer menzúrája 25,5 inches (648 mm). A nyaknál és a húrlábnál is EMG 81 aktív hangszedőket találunk, a testen átmenő húrozáshoz TOM húrláb tartozik. A fogólap berakás "mindössze" egy tradicionális Metallica logó. Mindegyik gitár tartozéka egy ESP formatok Metallica logóval, valamint az ESP eredetiséget igazoló bizonyítványa.

LTD/ESP Metallica Master Of Puppets Signature

"Már több mint két évtizede, hogy Kirk Hammett és James Hetfield az ESP legnagyobb hatású művészei közé tartoznak," – mondta Matt Masciandaro, az ESP Guitar Company elnök vezérigazgatója. "Két korábbi Metallica emlék modellünk is hatalmas siker volt, de azt várjuk, hogy a Master of Puppets gitár még nagyobb sikereket érjen el."

Elektromos gitár árak

LTD/ESP elektromos gitárok
Kínálatunkban szereplő összes elektromos gitárok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása