Line 6 HX Stomp

2018. október 8.

A Line6 a múlt héten küldte értesítőjét új termékükről, a HX Stompról. Mi általában kivárunk, amikor új terméket jelent be egy gyártó, megvárjuk a visszajelzéseket, sok esetben kérdéses, hogy a piac mennyire vár egy terméket. Vannak azonban olyan termékek, amelyeknek a megjelenésük után azonnal érezhető, hogy azonnal rendelni kell belőle, mert nagy rá az érdeklődés. Nos, a HX Stomp több fórumban is megjelent, mint izgalmas termék, még az árát nem is tudtuk, amikor már volt rá előrendelésünk vásárlótól, illetve egyik kollégánk is rendkívül izgatott lett a terméktől (mondjuk eléggé Line6 fanatikus, így ez nagyjából várható is volt). Szóval, úgy látjuk, hogy ez egy slágertermék lesz, beleillik abba az irányvonalba, amelyre a gitárosok rámozdulnak mostanában.

Az eredeti Helix Floor és Helix Rack termékek után a Line6 megjelentette az elérhetőbb árú Helix LT multieffektet, majd nem is olyan régen megjelent a HX Effects, és hamarosan érkezik a már említett HX Stomp is.

A HX Stomp egy professzionális multi-effekt processzor, a Helix erősítők, ládák, effektek hangzásvilágával, gitárosoknak, basszusgitárosoknak.  

Vezérlés és szerkesztés

Line6 HX Stomp gitár multieffekt processzor

A HX Stomp, ahogy a többi Helix család tagja is, szerkeszthetőségben, felhasználhatóságban rendkívül erős. Még a Helix tervezésekor a Line6 nagyon alaposan körbekérdezte a gitárosokat, hogy mit várnak el egy modern effekt processzortól. Leszűrve a tanulságokat, a Helix család minden tagja tartalmazza azokat a fontos preferenciákat, amelyekre a gitárosok rámutattak, mint fontos tulajdonságok. Ennek megfelelően a HX Stomp 320x240 pixeles, színes kijelzőt kapott, három érintés-érzékeny kapcsolót, színes LED gyűrűvel. Vezérelhető külső lábkapcsolóval (opcionális), de kapott MIDI csatlakozókat is. A kimenetek számának köszönhetően az is megoldható, hogy az effektből egy jel menjen a gitárerősítőbe, egy pedig a hangtechnikára.

Hangminőség

A 123 dB dinamikatartomány rendkívüli hangzásvilágot nyújt, alacsony zaj mellett, így akár kombóra csatlakoztatod, akár hangtechnikára, akár felvételt készítesz, kristálytiszta hangminőséget kapsz.

Minden egy pedálban

Akár kiegészítő effektnek használod a Helix vagy más effekt mellett, akár csak kisebb bulikra, próbára keresel egy könnyen cipelhető pedált, akár felvétel készítést szeretnél megoldani valamivel, ami könnyű és pici, a HX Stomp lehet a megoldás.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása