LD Systems Dave G4X

2023. március 2.

Legyen szó DJ-ről, élő kiszenekarról, szólóelőadóról vagy a következő partiról, a mindennapi élő előadásokhoz egy mindenre alkalmas PA-ra van szükség, amely professzionális hangzást biztosít a legkülönbözőbb felhasználási területekhez.

A lényeges dolgok listája: csatlakozók és tartozékok széles választéka a gyors és rugalmas helyszíni beállításhoz, valamint maximális megbízhatóság. Dióhéjban összefoglalva: a PA-nek éjjel-nappal a legjobbat kell nyújtania.

LD Systems DAVE 15 G4X 15”-os aktív PA rendszer

A DAVE G4X-nek köszönhetően a keresésnek vége. Ez az aktív kompakt PA nem csupán új, modern dizájnt kínál számos optimális kezelési megoldással. Egy 6 csatornás keverőt is beépítettek minden fontos bemeneti lehetőséggel, amelyre csak szüksége lehet. Ez lehetővé teszi a hangszerek, énekhang és hangforrások sokféle beállításának és kombinációjának létrehozását - vezetékes és vezeték nélküli verzióban egyaránt - a beépített Bluetooth-nak köszönhetően az egyszerű okostelefonon vagy táblagépen keresztüli streameléshez.

Az LD Systems DAVE G4X sorozat három méretben került forgalomba. A DAVE12G4X 12”-os mélynyomóval és 6,5”-os szatellitekkel rendelkezik, összteljesítménye 1460 W. A középső, DAVE15G4X mélyhangszórója 15”-os, szatellitjei 8”-os hangszórókat kaptak, a rendszer összteljesítménye 2060 W. A legnagyobb DAVE18G4X 18”-os mélynyomója és 8”-os szatellitjei 4000 W teljesítményre képesek.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása