Ibanez WS-1 gitár adó-vevő

2022. március 29.

A WS1 személyében az Ibanez bemutatja vadonatúj vezeték nélküli rendszerét! Amely egyben a gyártó történetének első wireless rendszere, számos nagyon vonzó tulajdonsággal

Ibanez WS1 vezeték nélküli gitár adó-vevő

A WS1 az egyik legkompaktabb digitális vezeték nélküli rendszer amely elérhető a hangszer és kiegészítő piacon. Az eszközre telepített, gombnyomásra aktiválható “cable-tone mode” passzív hangszedőkhöz lett fejlesztve. Tökéletesen emulálja a legjobb minőségű hangszerkábelek karakterisztikáját.

Ibanez WS1 vezeték nélküli gitár adó-vevő

Az eszköz elektronikai komponensei egytől-egyig magas minőséget képviselnek. Ez garantálja a kristálytiszta hangzást, kiváló jel-, és a minimálisra csökkentett zajszintet.

A wireless egység automatikusan felismeri és kiválasztja a megfelelő csatornát a lehetséges 22 opcióból. A legtöbb gitárral és basszusgitárral, valamint bármely hangszedő típussal kompatibilis.

A beépített akkumulátor üzemideje 4 óra. 10 perc üresjáat után, ha nem észlel jelet az eszköz automatikusan kikapcsol, elkerülve ezzel az akkumulátor üzemidejének pazarlását.

Ibanez WS1 vezeték nélküli gitár adó-vevő

A kiváló hangminőség és a zökkenőmentes működés mellé az eszköz kimondottan felhasználóbarát, így gond nélkül illeszthető a színpadi setupba.

A WS1 teljes szabadságot és “kábel függetlenséget” nyújt a színpadon anélkül, hogy a hangminőség terén kompromisszumot kellene kötni.

Ibanez WS1 vezeték nélküli gitár adó-vevő

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása