Ibanez JEM77WDP CNL Steve Vai elektromos gitár

2016. október 18.

A cikk frissítve! Az Ibanez oldalán feltűnt ez a nagyon mutatós Premium szériás szólógitár. Mi már nyár közepén egy Steve Vai koncerten (az Ibanez európai főhadiszállásán) láttuk a gitárt, és nagy érdeklődéssel vártuk, hogy mikor lesz hivatalosan is bejelentve a gitár.

Steve Vai és az Ibanez JEM77WDP CNL elektromos gitár

A bejelentés megtörtént, az Ibanez oldalon már látható a termék, Európában valamikor novemberben lesz kapható. Korlátozott számban gyártják, így érdemes előrendelned, ha megtetszik! Mi még júniusban, az Ibanez gitárfesztiválon készítettük ezt a fényképet. Akkor nem tehettük közzé, mert még nem volt publikus a termék érkezte, de most már megoszthatjuk. A fények miatt nem sok látszik a gitárból, de a következő képek ízelítőt adnak arról, hogy milyen jól eltalált gitár is ez:

Ibanez JEM77WDP CNL Steve Vai elektromos gitár

Ibanez JEM77WDP CNL Steve Vai elektromos gitár

Ibanez JEM77WDP CNL Steve Vai elektromos gitár

A gitár érdekessége, hogy a mahagóni testen van egy rózsafa fedlap, a DiMarzio Dark Matter 2 passzív kerámia hangszedők HSH elrendezésben kerültek beépítésre, a koptatólap pedig fából van. A Steve Vai gitárokra jellemző jegyek szintén megtalálhatóak a gitáron (élet fája fogólapberakás, Monkey Grip testmarkolat-kivágás).

Ibanez JEM77WDP CNL Steve Vai elektromos gitár ár

További Ibanez elektromos gitárok

Elektromos gitárok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása