Hangszerbeszámítás, használt hangszer vásárlás!

2023. szeptember 11.

Tisztelt zenészek és zeneszeretők! Kísérleti projektet indítunk 2023. szeptemberében, fel szeretnénk mérni, hogy mekkora igény van jelenleg használt hangszer beszámítására új hangszer vásárlásakor, vagy használt hangszered eladásához ránk, mint vásárlóra.

Első körben azt szeretnénk megtudni, hogy mennyien érdeklődnek egy ilyen szolgáltatás iránt, milyen hangszereket, milyen hangszerbe szeretnétek beszámíttatani, vagy mi az, amit csak eladni szeretnétek, beszámítás nélkül. Tudjuk mennyire nehéz a hangszereladás olyan szempontból, hogy jól le kell fotózni, jól meg kell szövegezni, kezelni a hirdetést és az érdeklődőket. Azt is tudjuk, milyen kellemetlen idegeneket beengedni a privát szférátokba, illetve mennyire drága az erre fordított idő.

Amiben gondolkozunk: mindenféle gitár, gitárerősítő, gitáreffekt és digitális zongora, az sem fontos, hogy ugyanolyan kategória legyen: - például, ha gitárt szeretnél eladni, és zongorát, hangtechnikát vagy kiegészítőt szeretnél venni - arra is szeretnénk megoldást nyújtani!
Kérlek, hogy segítsd munkánkat azzal, hogy írd meg, szerinted mennyire lenne hiánypótló szolgáltatás ez, egy eddig főként új hangszerekkel foglalkozó hangszerbolt palettáján, ezzel elősegítve a hőn áhított hangszer megszerzését, esetleg egy már megunt hangszer cseréjét, vagy csak egyszerűen az „új mindig jobb” életérzés megélését.


Egy gördülékeny hangszer cseréhez egyszerre kell jó helyen és jó időben lenni!
Akkor is írj, ha van eladó, beszámítandó hangszered! Azt is írd meg, hogy mit szeretnél vásárolni a weboldalunkon megtalálható termékek közül!
Az eladandó, beszámítandó termékedről kérlek, hogy a lehető legrészletesebb információt add át, úgymint márkát, típust, évjáratot, hol lett vásárolva, garanciális-e, milyen az állapota, és kérlek, hogy csatolj fotókat is!
Nagyon megköszönjük, ha segíted a munkánkat!

Véleményedet, kérdésedet, ajánlatodat a következő e-mail címre várjuk: hasznalt@hangszeraruhaz.hu

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása