GT-1000 V3 szoftverfrissítés

2020. június 19.

A minden GT-1000 felhasználó számára ingyenes Version 3 frissítés három AIRD basszus preamp-típussal, valamint dedikált effektek széles választékával támogatja a basszusgitárokat. A hozzáadott Manual és Pedalboard módokkal még több opció áll rendelkezésre az effektek valós idejű vezérléséhez. Továbbá a GT-1000 AIRD Output Select könyvtár 13 új beállítási lehetőséget kínál erősítőrendszerek széles skálájának optimalizált illesztéséhez.

Basszusgitár-támogatás

Új generációs képességek basszusgitárosok számára

A Version 3 frissítés basszusgitárra fókuszált tulajdonságaival a GT-1000 minden támogatás megad a mai modern basszusgitárosok számára, továbbfejlesztett hangminőséggel, rendkívül rugalmas funkciókkal és még kompaktabb mérettel.

Három új AIRD basszus preamp

Három AIRD basszus preamp áll rendelkezésre az alaphangzás megformálásához, majd ezután nyolc különböző overdrive/distortion effekttel színezhető és erősíthető tovább a gitárhang.

Tizenhat új basszuseffekt

Egy MDP basszuskompresszor is kéznél van, továbbá Chorus, Flanger, Touch Wah és sok más effekttípus, kifejezetten a basszusgitárhoz hangolva

Boss GT-1000

Manual és pedalboard módok

Még több kontroll a színpadon és stúdióban

A GT-1000 Version 3 új lábkapcsoló módjai még több vezérlési lehetőséget kínálnak a színpadon és stúdióban egyaránt.

Manual mód

A népszerű Manual mód a korábbi GT processzorokból átvett népszerű tulajdonság, amely lehetővé teszi bármely effekt vagy erősítő on/off vezérlését egy második layer használatával, amely egyszerű lábkapcsolócímzéssel érhető el.

Pedalboard mód

A vadonatúj Pedalboard mód a kispedálokhoz hasonló, még közvetlenebb megközelítést használ, olyan dinamikus effektkiosztással, amely kívül esik a normál patchstruktúrán és mindig készen áll a használatra, ha szükséges.

Új arid output beállítások

Kiegyenlített hang bármilyen csatlakoztatott készülékkel

A GT-1000 egyik leghatékonyabb előnye az AIRD Output Select funkció, amely képes fenntartani a kiváló hangzást bármilyen csatlakoztatott készülékkel, beleértve egy általános erősítőbemenetet, effekt Return
bemenetet, keverőerősítőt vagy felvevő interfészt.

Tizenhárom új kimeneti beállítás

A Version 3 frissítés 11 típust ad hozzá a GT-1000 nagyméretű, gitáralapú AIRD Output Select gyűjteményéhez, valamint két típust az új AIRD basszus preamp-okhoz.

Tájékoztató és letöltés

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása