Főállású raktárost és ideiglenes raktárost keresünk!

2019. október 21.

Újra munkalehetőség a Mezzonál! Keresünk állandó raktárost, illetve a karácsonyi szezonba kisegítőt is!

LEJÁRT AJÁNLAT

A munka az munka, vannak árnyoldalai, de nem mindegy, hogy mennyire hasznosan, jó közösségben töltöd el azt az időt, amit a munkára fordítasz. A Mezzonál rengeteget tanulhatsz a szakmáról, kereskedelemről, kis- és nagykereskedők, gyártók szerepéről, számlázó rendszerekről, logisztikáról, webshop üzemeltetésről, marketingről (Instagram, Facebook, Adwords, e-kereskedelem), rendszerüzemeltetésről. Ezeket a készségeket az élet rengeteg területén kamatoztathatod.

A mostani állásajánlatunk raktáros-jelölteknek szól, kétféle állás is van: az állandó raktáros állás, aki ide jelentkezik, és felvesszük, azzal hosszú távra tervezünk, ő lesz „A” logisztikusunk.

A főbb feladatai:

  • Fizikai és virtuális termék-bevételezés (termékek behordása a raktárba, és bevételezés e számlázó szoftverbe), vonalkódok rögzítése (ha az nincs a rendszerben)
  • Termékek kísérő-okmányainak termékhez készítése (garanciajegy, használati útmutató, kuponok, szóró anyagok, ajándékok)
  • A raktárba a csak ellenőrzés után betehető termékek átnézése, illetve ezeknek a feladatoknak a kiadása más kollégának (pl. elektromos gitár, akusztikus gitárok, pengetős hangszerek, sérülékenyebb termékek)
  • Feladandó csomagok összekészítése, csomagcímke nyomtatása, raktárközi mozgások, kommunikáció a futárcéggel
  • Telefonos és személyes vásárlói megkeresésre raktárkészlet információ-szolgáltatás
  • A munkaállomás, annak környéke és a raktár tisztán tartása
  • Eladók/értékesítő kollégák és általában az üzletmenet maximális támogatása.
  • Leltározás

A másik állás az ideiglenes kisegítő raktárosé, akinek a feladatköre kb. ugyanez, csak ide olyan munkavállalót keresünk, aki az ünnepi csúcsszezonban (november-december, esetleg január) szeretne csak munkát vállalni. Ennek a kollégának az állandó raktárosunk delegálja a feladatokat, annak függvényében, hogy melyik munkával „úszik” leginkább.

A jelentkezéshez töltsd ki ezt a kérdőívet

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása