Főállású raktári asszisztenst keresünk!

2021. február 3.

Teljes munkaidős raktári asszisztenst keresünk a Radnóti Miklós utcai Mezzoforte Hangszeráruházba!

A munka az munka, vannak árnyoldalai, de nem mindegy, hogy mennyire hasznosan, jó közösségben töltöd el azt az időt, amit a munkára fordítasz. A Mezzonál rengeteget tanulhatsz a szakmáról, kereskedelemről, kis- és nagykereskedők, gyártók szerepéről, számlázó rendszerekről, logisztikáról, webshop üzemeltetésről, marketingről (Instagram, Facebook, Adwords, e-kereskedelem), rendszerüzemeltetésről. Ezeket a készségeket az élet rengeteg területén kamatoztathatod.

A mostani állásajánlatunk raktári asszisztens jelöltnek szól, aki a meglévő raktárosunknak segíti munkáját. 

A főbb feladatai:

  • Fizikai és virtuális termék-bevételezés (termékek behordása a raktárba, és bevételezés e számlázó szoftverbe), vonalkódok rögzítése (ha az nincs a rendszerben)
  • Termékek kísérő-okmányainak termékhez készítése (garanciajegy, használati útmutató, kuponok, szóró anyagok, ajándékok)
  • A raktárba a csak ellenőrzés után betehető termékek átnézése (pl. gitárok átnézése, esetleges hibák, törések jelentése)
  • Feladandó csomagok összekészítése, csomagcímke nyomtatása, raktárközi mozgások, kommunikáció a futárcéggel
  • Telefonos és személyes vásárlói megkeresésre raktárkészlet információ-szolgáltatás
  • Eladók/értékesítő kollégák és általában az üzletmenet maximális támogatása.
  • Leltározás

A jelentkező munkavállalót próbaidős szerződéssel vesszük fel, a próbaidő időtartama 3 hónap, erre az időszakra 160.000 Ft nettó bérrel lehet számolni. 

Hangszeres vagy hang-, stúdiótechnika ismeret előnyt, de az gyors számítógépes munkavégzés, monotonitástűrés, logisztikai gyakorlat nagyobb előnyt jelent. Fontos, hogy a munka nagy része számítógépes, de fizikai is: vonalkódok nyomtatása, címkenyomtatás, így olyan munkavállalót keresünk, aki rendkívül gyorsan, pontosan tud a számítógéppel "bánni", ugyanakkor a beérkező áru behordása a raktárba fizikumot igényel. 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, hogy töltsd ki ezt a kérőívet

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása