Electro-Voice ZLX pénzvisszafizetési akció 2019

2019. április 29.

Az Electro-Voice egy óriási pénzvisszafizetési akcióval rukkol elő, ami a hordozható ZLX szériás hangsugárzókat érinti. Itt az idő, hogy megtapasztald a ZLX hangsugárzók előnyeit, amihez garantált pénzvisszafizetés párosul a 2019. május 1 és június 30 között történő vásárlásoknál. 60€ jóváírást biztosítunk bluetoothos ZLX hangsugárzó pár vásárlásakor, 50€ jóváírást aktív ZLX hangsugárzó pár vásárlásakor, valamint 30€ jóváírást passzív ZLX hangsugárzó pár vásárlása esetén.

A lényeg összefoglalva: vásárolj 2019. május 1. és június 30. között legalább 2 db (1 pár) ZLX hangfalat, és regisztráció esetén visszakapsz 30-60 Eurot, a kiválasztott hangfal típusának függvényében.

Az akció ezekre a hangfalakra érvényes:

Passzív hangfalak

Electro-Voice ZLX-12 hangfal
Electro-Voice ZLX-15 hangfal

Aktív hangfalak

Electro-Voice ZLX-12P aktív hangfal
Electro-Voice ZLX-15P aktív hangfal

Aktív hangfalak, Bluetooth kommunikációval

Electro-Voice ZLX-12BT aktív hangfal
Electro-Voice ZLX-15BT aktív hangfal

Electro-Voice ZLX

A részletes, hivatalos tájékoztató

Az Electro-Voice pénzvisszafizetési akció feltételei:

A promócióban való részvétellel automatikusan elfogadásra kerülnek az alább vázolt kondíciók.

  1. A promóció Május 1-jével kezdődik és Június 30-ával végződik.
  2. A promóció kizárólag magánszemélyeknek szól. Bármilyen cég nevében történő magánszemélyes regisztráció automatikus kizárást von maga után az akcióból.
  3. Minimum 1 pár (2 darab) Electro-Voice ZLX hangsugárzó vásárlása esetén igényelhető a pénzvisszafizetés, ami a kettes pontban megadott időintervallumon belül kell, hogy történjen.
  4. Az akcióban való részvételhez regisztráció szükséges a www.promo-ev.com oldalon a referencia kóddal (később adjuk át a kódot), valamint az alábbi információkkal:

    teljes név
    postázási cím
    telefonszám
    email cím

  5. A pénzvisszafizetéshez rendelkezni kell egy aktív bankszámlával, amire a jóváírást utalhatja a BOSCH, valamint ismerni kell a vásárolt termék(ek)hez fűződő adatokat (pontos típus, darabszám, melyik országban történt a vásárlás). A regisztrációhoz csatolni kell az eredeti számla másolatát, ami bizonyítja, hogy a termék hivatalos partnertől, vagy viszonteladótól lett vásárolva. Ennek hiányában a pénzvisszafizetés nem garantált.
  1. A vásárlásnak valamelyik hivatalos európai értékesítési területén kell megtörténnie. Csak ezekből az országokból való vásárlás után történhet meg a feljebb említett jóváírás. Az akcióban résztvevő országok listája a dokumentum alján található.
  1. A promócióra való belépéshez a 18. életév betöltése szükséges, ellenben egy szülői vagy hivatalos gyám általi felhatalmazás szükséges, az akcióban való részvétel jóváhagyásához.
  1. Az akcióban maximum 4 pár (8 darab) ZLX hangsugárzóval lehet részt venni, személyenként.
  2. A pénzvisszafizetés az alábbi termékeknél igényelhető:
    F.01U.272.255 ZLX-12 (passzív hangsugárzó)
    F.01U.272.256 ZLX-15 (passzív hangsugárzó)
    F.01U.314.963 ZLX-12P (aktív hangsugárzó)
    F.01U.314.964 ZLX-15P (aktív hangsugárzó)
    F.01U.348.781 ZLX-12BT-EU (Bluetooth hangsugárzó)
    F.01U.348.782 ZLX-15BT-EU (Bluetooth hangsugárzó)
  3. A jóváírás az akciót követően, augusztus 31-ig bezárólag történik meg. A pénzvisszafizetés nem ruházható át.
  4. Az BOSCH jelen ajánlata jogilag nem támadható.
  5. A promócióból és/vagy a pénzvisszatérítésből eredő adókötelezettség a résztvevő felelőssége. A pénzvisszafizetés banki átutaláson keresztül történik meg, Euróban illetve angol fontban. Bármilyen felmerülő utalási költség, az akcióban résztvevő egyedet terheli.
  6. Szükség esetén a Bosch, vagy a Bosch által megbízott harmadik fél kapcsolatba lép a résztvevővel, miután teljesültek az 4-es pontban leírt feltételek. A jóváírás átutalásához szükség van az 5-ös pontban leírt adatokra. Amennyiben az információk hiányosak és a Bosch, vagy a megbízott harmadik fél kollégái nem tudják teljesíteni a tranzakciót, abban az esetben a pénzvisszafizetési lehetőség a záró dátumot követően 2 hónappal elévül. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a helytelen banki adatok megadása miatt a pénzátutalás nem kezdeményezhető. A Bosch semmilyen esetben nem köteles a pénzvisszafizetést kétszer megkísérelni. Minden esetben a támogató fél döntése végleges és nem kerü sor utólagos levelezésre, tárgyalásra.
  7. A lebonyolító a Bosch Sicherheitssysteme GmbH, ST-CO/MKC3-EU, Robert-Bosch-Ring 5, 85630 Grasbrunn, Németország.
  8. A résztvevő adatainak tárolása és felhasználása kizárólag a promóció céljára szolgál. A promócióban való részvétellel automatikusan elfogadásra kerül a megadott információk tárolása és használata. A Bosch nyilatkozat az adatvédelemről, a www.bosch.com oldalon található.
  9. A megfelelő négyzet bepipálásával a résztvevő igényelhet Electro-Voice hírlevelet.
  10. Az illetékes bíróság München, Németországban található. Az alkalmazandó jog a német jog, kizárva a kollíziós szabályokat.
  11. A promócióban résztvevő országok: Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Kazakhstan, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, Vatican City.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása