Bővülünk - álláslehetőség a Mezzoforténál!

2019. november 16.

Értékesítő kollégát keresünk Budapestre. Gyere, és csatlakozz a csapatunkhoz, ahol jó hangulattal, szakmai fejlődési lehetőséggel várunk.

LEJÁRT AJÁNLAT!

A munka az munka, vannak árnyoldalai, de nem mindegy, mennyire hasznosan, jó közösségben töltöd el azt az időt, amit a munkára fordítasz. A Mezzonál rengeteget tanulhatsz a szakmáról, kereskedelemről, kis- és nagykereskedők, gyártók szerepéről, számlázó rendszerekről, logisztikáról, webshop üzemeltetésről, marketingről (Instagram, Facebook, Adwords, e-kereskedelem), rendszerüzemeltetésről.

Sokan mondják, hogy nagyon szeretnének hangszerboltban dolgozni, de általában az a tapasztalatunk, hogy ilyenkor mindenki a hangszerek szeretetére gondol - ami alap :) - de ahogy a fenti listát látod, a munkaidő jórésze másról is szól, úgymint: ügyfélkapcsolattartásról, árupakolásról, adminisztrációról, problémamegoldásról. Ha a munkának ez a része is érdekel (amit nem mellesleg, akár évekkel később, más munkakörben is tudsz kamatoztatni), akkor nagy szeretettel várunk, kérlek, hogy töltsd ki a kérdőívünket, ami megkönnyíti számunkra, hogy rendszerezzük a nagy mennyiségű beérkezett álláspályázatokat.

Az elbírálásnál előnyt élvez az, akinek a legnagyobb, átfogó ismerete van a hangszereknek (szintetizátor, elektromos és akusztikus gitár), hangtechnikai eszközöknek, stúdiós berendezéseknek a működéséről, a terminológiáról, használatról, a különböző típusairól. 

A kérdőívet itt találod

A fejleményekről minden jelentkezőt értesítünk, amint döntés születik

2019.11.16

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása