Boss Waza-air vezeték nélküli személyi gitárerősítő-rendszer

2019. december 11.

Forradalmian új, hordható, gitárfejhallgató rendszer, melynek hangzása egy szobában elhelyezett gitárerősítőjével egyenértékű. Sajtóközlemény.

Hamamatsu, Japán, 2019. december 5 - A BOSS bemutatja Waza-Air vezeték nélküli személyi gitárerősítő-rendszerét, amely egy forradalmian új, hordható, fejhallgató-hangrendszer gitárosok számára. A BOSS Waza hagyományokra támaszkodva, a Waza-Air egyesíti az évtizedekre visszanyúló tapasztalatot a mai innovatív csúcstechnológiákkal, hogy létrehozzon egy igazán átütő zenei terméket, amely új mércét állít. A BOSS prémium minőségű erősítő-és effekthangzásainak, vezeték nélküli technológiáinak és dinamikus 3D-s hangzásának egyesítésével a Waza-Air egy korábban soha nem látott, különleges rendszert alkot a gitár erősítéséhez.

Boss WAZA-AIR Vezeték nélküli gitárfejhallgató

Mások nyugalmának megőrzéséhez, gyakran van szükség fejhallgató használatára. Egy hagyományos fejhallgató használata esetén azonban a valódi erősítő és a természetes akusztika hiánya legtöbbször meglehetően szegényes hangzáshoz vezet. A Waza-Air megváltoztatja mindezt, hiszen visszaállítja a természetes méreteket, rezonanciát és a levegő mozgásának érzetét, rabul ejtő és inspiráló monitorozási környezetet teremtve ezzel a gitáros számára. Egy integrált, giroszkópos érzékelő játék közben követi a fej mozgásait és ennek alapján kifinomult 3D-s algoritmusokat hoz létre, melyek hihetetlenül valósághű térhangzást eredményeznek.

A Waza-Air fejlett téreffektjei három valósághű akusztikai környezetet szimulálnak. A Surround mód egy virtuális helységben szólaltatja meg az erősítőt, azt a lebilincselő érzetet keltve, mintha egy stúdióban játszanánk. Static módban rendkívül életteli hangzást érhetünk el, hiszen az erősítő és helység kombinált hangzása a fej mozgatásának megfelelően változik. És végül a Stage mód, amely lehetővé teszi, hogy rivaldafénybe lépj, ahol az erősítő hangja a hátad mögül érkezik.

A Waza-Air hangszínek és vezérlés tekintetében a színpadi Katana erősítőket követi, mélyreható felhasználói beállítások lehetőségével az iOS és Android mobilkészülékekre készült, ingyenes BOSS Tone Studio alkalmazáson keresztül. Az öt erősítőtípus a klasszikus clean és high gain hangszínek mellet, a basszus- és elektromos gitárokhoz ideális széles sávú hangzást is képes biztosítani. Több mint 50 effekttípus, beleérve a Waza-Air egyedi térhangzásához optimalizált modulation, delay és reverb effekteket. A hat belső memória pedig lehetővé teszi a kedvenc beállítások tárolását és behívását az erre kijelölt gombokkal.

A BOSS Tone Studio vezeték nélküli csatlakoztatása mellett a Waza-Air beépített Bluetooth funkciójával együtt jammelhetünk mobilkészülékről megszólaltatott dalokkal. Stage módban a streamelt zene és erősítő hangja a hátad mögül érkezik, élő koncertkörnyezetet szimulálva. A hangerő és lejátszási funkciók távvezérlése is lehetséges a Waza-Air-en található többfunkciós karral.

A felhőtlen zenélés érdekében a Waza-Air minden audiokapcsolata 100%-ban vezeték nélküli, teljes szabadságot biztosítva ezzel a játék közben. A BOSS népszerű WL sorozatától átvett technológiának köszönhetően, mindig kiváló hangzást és játékérzetet élvezhetünk, rendkívül alacsony jelkésés mellett. A fejhallgató és tartozék jeladó rendelkezik Standby és Wake funkciókkal is, így a beépített újratölthető akkumulátorok üzemideje nem csökken, amikor a rendszer nincs használatban.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása