Boss Pocket GT

2020. szeptember 17.

A BOSS örömmel mutatja be a Pocket GT-t, amely egy új, kiváló és innovatív megoldás a gitártanuláshoz és jammeléshez. A prémiumminőségű BOSS gitáreffektek és az integrált YouTube tanulási funkció kombinálásával, ez a zsebméretű erősítő-, effektprocesszor egy okostelefon vagy tablet párosítása után tökéletes platformot teremt a tanuláshoz és ráadásul mindenhol veled lehet. A Pocket GT zökkenőmentesen működik együtt az iOS és Android rendszerhez egyaránt elérhető BOSS Tone Studio alkalmazással, mely rendelkezik egy YouTube keresővel és mélyreható szerkesztési eszközökkel a kívánt hangzás megformálásához, több mint 100 erősítővel és effekttel. Bluetooth zenelejátszás, USB audiointerfész és más funkciók hozzáadása, a Pocket GT-t a nélkülözhetetlen eszközök sorába emelik, minden gitáros számára.

Élvezd a jammelést a YouTube-bal

Boss pocket GT

A Pocket GT új megoldást kínál a gyakorláshoz, jammeléshez, hogy napról-napra fejlődhess. A prémiumminőségű BOSS gitáreffektek és integrált YouTube tanulás kombinálásával, ez a zsebméretű erősítő-, effektprocesszor egy okostelefon vagy tablet párosítása után tökéletes platformot teremt a tanuláshoz és ráadásul mindenhol veled lehet. Nézz YouTube tartalmakat a hozzá tartozó BOSS Tone Studio alkalmazással és hozz létre dallistákat, állíts be lokátorpontokat a loop lejátszáshoz stb. A mélyreható szerkesztési lehetőségekkel életre keltheted kedvenc gitárosaid hangszíneit vagy létrehozhatsz sajátokat is. A felhasználói memóriák automatikus váltásával kicserélhetsz hangszíneket egy YouTube videó lejátszása közben! Bluetooth zenelejátszás, USB audiointerfész és más funkciók, melyek a Pocket GT-t a nélkülözhetetlen eszközök sorába emelik, minden gitáros számára.

A gitártanulás jövője

Boss pocket GT

A Pocket GT megkönnyíti és minden eddiginél hatékonyabbá teszi a YouTube használatával történő tanulást. Ez a kisméretű készülék rendelkezik egy hangforrással és audiocsatlakozókkal, a hozzá tartozó BOSS Tone Studio alkalmazás pedig egy YouTube keresővel, amely lehetővé teszi dalok lejátszását a Pocket GT-n keresztül és mélyreható szerkesztési lehetőségeket biztosít a kívánt hangzás azonnali megformálásához. Ez az integrált megközelítés egyszerűsíti a beállítást és kiküszöböli az alkalmazások közötti váltást, így zökkenőmentesen élvezheted a stúdióminőségű gitárhangot, miközben online zenei leckéket hallgatsz vagy videókkal jammelsz.

Fejleszd gyorsabban gitártudásod, különböző beépített eszközökkel

A BOSS Tone Studio számos olyan eszközt kínál, melyek sokkal hatékonyabbá teszik a gyakorlást. Hozz létre YouTube dallistákat a gyors behívás érdekében vagy loop-olj dalszakaszokat a koncentrált gyakorláshoz. Ha jammelni szeretnél kíséretekkel vagy más dalokkal a YouTube-on, a felhasználói memóriák automatikus váltása új szintre emeli a játék élményét. Például beállíthatsz egy clean hangszínt a verzére, egy crunch hangzást a kórus és egy torzított high-gain hangszínt visszhanggal a szólóra — és ezek mint valós időben fognak váltani a videó lejátszása közben!

Prémiumminőségű GT erősítők és effektek

A legkelendőbb, GT-1-es padlóeffekt-processzorunkhoz hasonlóan, a Pocket GT több mint 100 világklasszis erősítőt és effektet kínál. A 99 felhasználói memória már játékra kész hangszínekkel van feltöltve, de ezekre saját készítésű hangszíneket is elmenthetsz. És mivel a Pocket GT és GT-1 DNS-e megegyezik, a tárolt erősítő-és effektbeállításokat ki lehet cserélni a két készülék között a megfelelő BOSS Tone Studio szerkesztőkkel.

Közvetlen hardveres vezérlés

A Pocket GT egyszerű, mégis hatékony kezelőfelületén minden szükséges funkció kéznél van. Kijelölt potméterekkel gördítheted a felhasználói memóriákat, állíthatod be az erősítés mértékét és effektszinteket, illetve egy gyors gombnyomással aktiválhatod a beépített hangolót. Távvezérlésre használható gombok is rendelkezésre állnak a YouTube lejátszás gyors eléréséhez. A Center Cancel kapcsolóval pedig csökkentheted az ének vagy gitárszóló hangerejét, ha ezeket magad szeretnéd megszólaltatni.

Bluetooth zenelejátszás, USB Audio stb.

A Pocket GT nem csak a YouTube videókkal használható, hanem Bluettooth-on keresztül bármilyen zenei alkalmazásról vezeték nélkül szólaltathatsz meg zenéket és játszhatsz ezekkel együtt. A készüléken egy Aux In aljzat is helyet kapott, ha olyan zenelejátszót, dobgépet vagy más készüléket szeretnél csatlakoztatni, amely nem rendelkezi Bluetooth funkcióval. Ha asztali számítógépen készítesz zenét, a Pocket GT-vel felvételre kész gitársávokat rögzíthetsz USB-n keresztül a DAW szoftveredben. Ha pedig további inspiráló hangszínekre van szükséged, a BOSS Tone Central-on rengeteg kiváló patch várja, hogy letöltsd.

Boss pocket GT

 További Boss effektek

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása