Boss MS-3 multi-effekt kapcsoló

2017. június 9.

A BOSS bemutatja az MS-3 Multi-effekt kapcsolót, amely egy új pedalboard koncepciót valósít meg a kreatív zenei lehetőségek teljes kiaknázásához gitárosok és basszusgitárosok számára. A kisméretű és integrált MS-3 kapcsoló a BOSS legkiválóbb multi-effektjeit és kapcsoló rendszerét kombinálja, hogy egyszerűen hozhass létre egy profi effekt rendszert az elképzelt hangzáshoz.

Az MS-3 egyszerre akár 6 belső pedál effekt kezelésére képes és eközben tökéletesen integrálja három kedvenc külső pedálodat is. Magába foglal 111 beépített effekt típust, egy dedikált zajcsökkentőt és egy beépített hangolót. Az MS-3-ból nem hiányoznak az élő koncertekhez tervezett vezérlés lehetőségek sem, így erősítő csatornák váltására, effektek valós idejű beállítására és MIDI készülékek vezérlése is lehetőség nyílik.

Boss MS-3 multieffekt kapcsoló

A MS-3 masszív lábkapcsolóival az egész rendszer egyszerűen működtethető. A megvilágított LCD kijelző tisztán mutatja patch/bank számokat, külön potméterek állnak rendelkezésre a szerkesztések elvégzéséhez, a státusz indikátorokkal pedig nyomon követhető használat közben az összes loop és effekt állapot. A 200 patch hely elegendő memóriát biztosít az effekt és vezérlés beállítások tárolásához és azonnali behívásához.

Az ingyenes MS-3 Editor/Librarian szoftverrel számítógépen keresztül szerkesztheted az effekteket, jelölheted ki a vezérlés paramétereket, állíthatod be a tempót stb. A szoftver patch-ek archiválására és visszatöltésére is használható, valamint a Live Set-ek rendszerezésére a különböző koncertekhez.

Hamamatsu, Japán, 2017 június 1.

Gitáreffekt árak

Boss gitáreffekt árak
Össszes gitáreffekt ára
Multieffekt árak

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása