Boss Katana-Artist gitárerősítő

2018. január 25.

A korábban bemutatott Boss Katana gitárerősítők eladása minden elképzelést felülmúlt. Nagyon jól eltalált termékek ezek, minden modell megszorongatta a hasonló árkategóriás erősítőket. A Boss most magasabbra helyezte a mércét, és megalkotta a Katana sorozat zászlóshajóját, a Katana-Artist modellt. A termékről a Boss sajtótájékoztatón számolt be.

Hamamatsu, Japán, 2018 június 24. - A BOSS örömmel mutatja be a Katana-Artist gitárerősítőt, a Katana erősítősorozat legújabb csúcsmodelljét. Autentikus csöves hangzásuknak és játékérzetüknek, sokoldalú beépített BOSS effektjeiknek és kivételes értéküknek köszönhetően a Katana erősítők világszerte elismertek a gitárosok körében. A Katana-Artist a Katana teljesítményt a legújabb 2-es verzióval, valamint a professzionális gitárosok igényeihez szabott hang-, hangszóró- és hangládafejlesztésekkel eddig nem látott magaslatokba emeli.

Boss Katana-Artist gitárkombó

Az élő koncertekhez tervezett 100W-os Katana-Artist új hangláda- konstrukcióval, előre néző vezérlőkkel és egy prémium minőségű 12”-os Waza hangszóróval van ellátva. A félig nyitott hangláda ideális rock hangzást garantál, rendkívül strapabíró és tökéletesen fókuszálja az erősítő telt hangját. Mindezek mellett a Katana-Artist kifinomult játékérzetre hangolt öt csatornája tökéletes harmóniában működik együtt a Waza hangszóróval és új hangládával.

A BOSS egyedi Waza hangszóróját ’60-as években megjelent, azóta etalonná vált 25W-os brit Stack hangszóró inspirálta. Az eredeti hangszóró részletes analízise, a mágnes és más felhasznált anyagok körültekintő kiválasztása után a BOSS-nak sikerült tökéletesen megvalósítani ezt az ikonikus hangzást, ráadásul megnövelt teljesítmény mellett.

A Tube Logic megközelítéssel tervezett dinamikus végfoknak köszönhetően a Katana-Artist elegendő hangerőt és headroom-ot biztosít minden zenei műfajhoz, beleértve a legkeményebb rockstílusokat is. Az általános Katana panelvezérlők mellett az erősítő külön potméterekkel rendelkezik az új Katana Version 2 frissítéssel hozzáadott Cabinet Resonance és Air Feel funkciók beállításához.

Gitárerősítő árak

Boss elektromos gitár erősítők
További elektromos gitár erősítők

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása