Boss Katana-Air gitárerősítő

2018. január 10.

Prémium Katana hangzás egy teljesen vezeték nélküli gitárerősítővel.

Hamamatsu, Japán, 2018 január 18.
A BOSS örömmel mutatja be a Katana-Air-t, a világ első teljesen vezeték nélküli gitárerősítőjét. A kompakt, elemes tápellátású Katana-Air a BOSS által kifejlesztett új, alacsony jelkésésű, vezeték nélküli gitártechnológiát alkalmazza, egyedi vezeték nélküli jeladóval, amely bármelyik elektromos gitárhoz csatlakoztatható. Ez óriási szabadságot nyújt a gitárosok számára. Mostantól bárhol jammelhetnek és gyakorolhatnak anélkül, hogy gitárkábelekkel vagy hálózati kábellel kellene bajlódni. Egy iOS vagy Android okostelefonról megszólaltatott audióval is együtt játszhatunk a Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően, a dedikált BOSS Tone Studio alkalmazással pedig a mobilkészülékről szerkeszthetünk hangszíneket és effekteket.

Boss Katana-Air

A Katana Version 2 erősítővel megegyező tulajdonságaival a Katana-Air lenyűgöző hangzást garantál minden zenei stílushoz. Az öt csatornán keresztül a legkülönbözőbb hangzásokat csalhatjuk ki az erősítőből, a ragyogó Clean-től a BOSS saját high-gain Brown hangzásáig. Az erősítő több mint 50 effektet tárol, valamint hat memóriahelyet a kedvenc erősítő-és effektbeállítások tárolásához.

A Katana-Air egy igazi sztereó erősítő, amely két egyedileg hangolt hangszóróján keresztül 30W teljesítmény leadására képes, páratlan hangminőség mellett. Az erősítőn található praktikus dokkoló port tölti a tartozék vezeték nélküli jeladóban lévő elemet, így akár 12 órán keresztül is használhatja folyamatosan az erősítőt, minden feltöltés után.

A Katana-Air mindig készen áll a használatra. Ha nincs gitárhang, energiatakarékos Standby módra vált, de azonnal működésbe lép, amikor mozgást érzékel. Csatlakoztatáskor a jeladó automatikusan optimalizált, vezeték nélküli kapcsolatot létesít, így nincs szükség külön beállításra.

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb.

Gitárerősítő árak

Boss elektromos gitár erősítők
További elektromos gitár erősítők

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása