Boss DS-1-4A gitár torzító

2017. február 9.

A Boss 40. évfordulóját ünnepli a limitált kiadású DS-1-4A distortion gitárpedállal.

Hamamatsu, Japán, 2017 január.

A BOSS örömmel mutatja be a limitált kiadású DS-1-4A Distortion kispedált, amely a BOSS kompakt pedálok 40. évfordulóját ünnepli. Ez a pedál a hosszú ideje népszerű DS-1 Distortion speciális verziója, különleges fekete/arany színekkel és azzal a klasszikus hangzással, amely közel négy évtizede a gitárosok egyik kedvence. A DS-1-4A kezdi a sort az évforduló kapcsán, de sok más ünnepi esemény követi majd a 2017-es évben.

Boss DS-1-4A 40th Anniversary Limited Edition Distortion

A BOSS 1977-ben mutatta be kispedál sorozatának első három darabját: az OD-1 Overdrive, PH-1 Phaser és SP-1 Spectrum pedálokat. A 40 év alatt generációk nőttek fel és használták ezt az ikonikus, közkedvelt termékcsoportot. Ez idő alatt 119 egyedi pedál modell látott napvilágot és összesen 15 millió darabot adtak el belőlük világszerte. A BOSS pedálokat profi és hobbi zenészek egyaránt használják. Napjainkban a BOSS több mint 50 kompakt pedál modellt gyárt, amelyek lefedik a gitárosok, basszusgitárosok és más zenészek összes effekt szükségletét a világ bármely pontján.

A BOSS kispedálok legfontosabb ismérvei a kiváló hangzás, strapabíró konstrukció, egyedi megjelenés és hatékony funkciók. Ezek az alaptulajdonságok semmit sem változtak a 40 év alatta, a pedálokba sűrített technológiák viszont folyamatosan fejlődtek. A BOSS mindig úttörő szerepet töltött be az új hangzások kapcsán. A hosszú évek alatt összegyűlt tapasztalatot és különböző megközelítéseket mindig a legkiválóbb hangzás létrehozásának szolgálatába állította.

A DS-1 Distortion először 1978-ban került piacra a kompakt pedálok második hullámával. A pedál harapós hangindítása és egyenletes hangkitartása azonnali sikert aratott a gitárosok körében. Nem véletlen, hogy számos legendás rock gitáros egyedi sound-jának kihagyhatatlan részévé vált. Ez a puritán megjelenésű, narancs színű pedál olyan népszerűségre tett szert, hogy a mai napig ott szerepel az aktuális BOSS kispedál termékpalettán, sőt minden második eladott pedál egy DS-1 Distortion.

Boss DS-1-4A 40th Anniversary Limited Edition Distortion

A limitált kiadású DS-1-4A impozáns fekete színben készül, arany színű potméterekkel és feliratokkal, valamint egy vintage megjelenésű, ezüst színű csavarral, amely az elemház fedelét rögzíti. A pedál csak 2017-ben kapható a 40. évforduló logójával díszített különleges dobozba csomagolva.

További információk a DS-1-4A Distortion pedállal és a BOSS 40. évfordulójának ünnepi eseményeivel kapcsolatban: hu.boss.info.

A BOSS-ról

A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb.

Árak

Boss gitáreffekt, gitárpedál árak

További gitáreffekt, gitárpedál árak

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása