Boss DC-2W Dimension C és MT-2W Metal Zone

2018. október 11.

A Waza Craft gitárpedálok a BOSS analóg technológiát veszik alapul művészi precizitással javítva a működést és sokoldalúságot. A DC-2W és MT-2W bemutatásával a Waza Craft sorozat már nyolc egyedi modellt foglal magába.

Hamamatsu, Japán, 2018. Október 4. - A BOSS örömmel mutatja be a DC-2W Dimension C és MT-2W Metal Zone pedálokat, a népszerű Waza Craft sorozat két új tagját. 

A DC-2W Dimension C-vel két legendás BOSS és Roland effekt tér vissza a ’80-as évekből. A prémium Waza Craft analóg tradíciójára épülve a DC-2W nem csupán az eredeti DC-2 Dimension C pedál hangzását kelti életre tökéletes hűséggel, hanem a legendás SDD-320 Dimension D rack-es stúdióeffektjét is.

Boss DC-2W Dimension C Waza Craft gitárpedál

A Dimension egyedi, térbeli processzálása mágikusan növeli a hang kiterjedését és mélységét, legyen szó elektromos és akusztikus gitárról, billentyűs hangszerről, énekről vagy más hangforrásról. A hangmérnökök és zenei producerek "titkos fegyvereként" is aposztrofálható Dimension-hangzás számtalan klasszikus lemezfelvételen hallható és napjainkban is gyakran használják. Az eredeti áramkör alapján megalkotott, de modern tulajdonságokkal is kiegészített DC-2W az egyetlen olyan pedál, amely a vintage Dimension hangzást tökéletes hűséggel adja vissza.

A DC-2W felhasználók egy panelkapcsolóval válthatnak a DC-2 és SDD-320 mód között. A pedál ugyanazzal az egyszerű, 4 gombos előlappal készül, mint az eredeti effektek, de most olyan elektronikus kapcsolókkal, melyek az eredeti vintage készülékekben nem megtalálható számos hangzásvariáció kapcsolását végzik. A DC-2W két effektmódjával összesen 20 különböző Dimension variáció érhető el a négy kapcsolóval.

Először 1991-ben ismerhette meg a nagyközönség és azóta is folyamatosan kapható a gitárosok egyik kedvenc pedálja, az MT-2 Metal Zone, mely vastag és gazdag torzítást hoz létre, karakteres, középre fókuszált hangzással. A Waza Craft minőséggel felvértezett MT-2W új magaslatokba emeli ezt az ikonikus kispedált a tonális sokszínűség terén.

Boss MT-2W Waza Craft Metal Zone gitár torzító pedál

Az MT-2W egy kétszintű Gain áramkört használ, diszkrét analóg alkatrészek felhasználásával, valamint egy továbbfejlesztett EQ áramkört lágyabb középtartománnyal és egyedülálló Q értékeket, kifejezetten a pedál két működési módjára hangolva. Az MT-2W pedál Standard módja szólaltatja meg az eredeti, középre fókuszáló Metal Zone hangzást, miközben a Custom mód friss, széles hangtartományt felölő hangzása tökéletesen illik a különféle mai high-gain stílusokhoz.

További Boss gitárpedálok, multieffektek

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása