Blackstar gitárerősítők, gitárhangfalak

2013. november 10.

Ha gitárerősítőt, gitárkombót keresel gyakorlásra, stúdiózásra, vagy koncertezésre, akkor javasoljuk, hogy a Blackstar erősítőkkel mindenképp ismerkedj meg! Mi magunk is erősen ajánljuk őket, de ami igazán mérvadó, mostanra már nagyon sok vásárló véleményét kikértük, a visszajelzésekből kiderül, hogy nagyon pozitív tapasztalataitok vannak a Blackstarokról, elmondható, hogy „szerelem első hallásra”. Szinte minden kategóriában megtalálható kitűnő ár/érték arányú termék a kínálatukban, nagyon változatosan hangszínezhető erősítők, így nem fordul elő, hogy lekorlátoz egyféle hangkarakterre. A brit hangzásvilágtól az amerikai erősítők karakteréig kialakíthatod magadnak a hozzád leginkább passzoló hangzásvilágot.

Blackstar HT széria

Legnépszerűbbek a HT-szériás termékek, amelyben 1-100 Wattig találhatóak meg kombók, erősítő fejek, és az ezekhez passzoló gitárládák. Létezik külön Metal széria az agresszívebb brit Heavy Metal/USA High Gain hangzás kedvelőinek.

Blackstar HT gitárkombók

Blackstar HT gitárerősítő fejek

Blackstar HT gitárhangfalak


Ha megtetszett valamelyik termék, akkor gyere be a budapesti boltunkba, próbáld ki, ha pedig sikerült döntést hoznod, akkor rendeld meg az oldalunkon, vagy vásárold meg a boltunkban a kiválasztott terméket!









Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása