Ampero One Firmware verzió 1.2

2021. június 28.

Ez az Ampero One V1.2 firmware frissítés új effekteket, fejlettebb funkciókat (pl. 10 további felhasználói IR slot és low/high cut vezérlés), optimalizált rendszerteljesítményt és hibajavításokat tartalmaz. Javasoljuk minden Ampero One felhasználónak, hogy a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében hajtsa végre ezt a frissítést.

FONTOS - kalibráld újra a beépített expression pedált a frissítés után (CTRL/EXP > EXP 1 Settings > Calibrate), mivel a beépített expression pedál vezérlését újragondolták
A V1.2 firmware-t CSAK az Ampero Editor V1.3.0-val használd. A korábbi firmware verziók patchjei az új funkciók és változások miatt már NEM kompatibilisek a V1.2 firmware-rel, ami azt jelenti, hogy a firmware frissítése után bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a készülék nem működik megfelelően.
A frissítés előtt exportáld az összes patchet a korábbi Ampero Editor segítségével, majd importáld őket újra az új Ampero Editor segítségével. Az Editor automatikusan átkonvertálja a régi patch fájlokat az új verzióra, így azokat a V1.2 firmware-rel is használhatod.
Ha 3rd-party IR fájlokat használsz, a frissítés utáni patchek importálásakor a szerkesztő értesíteni fog, hogy meg akarod-e tartani a CAB modul beállításait. Kérjük, válaszd a "Keep" lehetőséget, hogy továbbra is használhasd az IR fájlokat.
Ha véletlenül frissítettés az új firmware-re, mielőtt biztonsági másolatot készítettél volna a patch-ekről, akkor még mindig visszaállhatsz a korábbi firmware-verziókra (töltsd be a korábbi firmware-fájlokat a frissítéskor), mielőtt az új firmware-rel szerkeszted/mented a patch-eket.

Új funkciók

10 további felhasználói IR-hely hozzáadása a CAB modulban
Low cut/high cut paraméterek hozzáadása a CAB modulban
Blend paraméter (effektezett/effektnélküli jel aránya) hozzáadva a Squeezerhez - Hotone eredeti kompresszor effektje elérhető az FX1, FX2 modulokban
Precise Attack - CDCM HD overdrive/boost modell elérhető az FX1/FX2 modulokban, a Horizon Devices Precision Drive alapján.
Forest Boost - Az FX1/FX2 modulokban elérhető CDCM HD boost modell, amely a Fortin Grind alapján készült.
Sweller - Hotone eredeti lassú felfutású modellje, amely FX1/FX2/FX3 modulokban elérhető.

Javítások, változtatások és hibajavítások

Optimalizálták a beépített expression pedálok kijelzőjét a Main Display menüben, egyértelműbb be-/kikapcsolt állapotjelzéssel.
Optimalizálták a beépített expression pedál teljesítményét a jobb felhasználói élmény érdekében Wah pedálként való használat során
A teljes patch szám és a patch név mostantól megjeleníthető az Edit menüben
A Global EQ menüben a 2. sáv frekvencia kijelzése és a tényleges frekvencia nem egyezik - Javítva
Egyéb kisebb hibajavítások

Hotone Ampero One gitár multieffekt

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása