Állásajánlat! V2

2021. november 11.

Éppen csak sikeresen lezártuk az előző álláskeresést, amikor egyik, több mint 11 éve nálunk dolgozó kollégánk jelezte, hogy más munkahelyen folytatná a karrierjét, ezért újra munkavállalót keresünk, értékesítői körbe.

Mivel a távozó kollégánk kvalitásaihoz leginkább hasonlító munkaerőt keressük, ezért azt foglalnánk össze, hogy ő miben volt erős. Az elbírálás során azt a jelentkezőt preferáljuk, aki a távozó kollégánkhoz hasonlóan ért az akusztikus gitárokhoz, elektromos gitárokhoz, erősítőkhöz, kiegészítőkhöz, van rálátása a súdiótechnikára és átlátja a digitális zongora modelleket, érti a különbségeket az egyes modellek között, azaz:

  • el tudja magyarázni egy érdeklődőnek, hogy például egy Taylor vagy más, magasabb kategóriájú akusztikus gitár miben különleges, milyen faanyagokat használnak, melyik szériából, milyen testformával, kinek, melyik hangszer ajánlott. Ismeri a népszerűbb akusztikusgitár-formákat, elektronikákat, faanyagokat
  • ismeri az elektromos gitárokat, tud tippeket adni, hogy milyen stílusú zenére milyen hangszerből érdemes kipróbálnia az érdeklődőnek, milyen szempontokat figyeljen, faanyag, nyakprofil, hangszedők, tremoló, stb. tekintetében
  • tud tippet adni érdeklődőnek, aki multieffekt és gitárpedálok között vacillál. Analóg és digitális eszközök között tud segíteni választani, a felhasználási terület figyelembevételével előnyöket és hátrányokat tud elmondani.
  • a digitális zongorákat legalább széria szinten ismeri, el tudja mondani, minimális betanulási felkészülés után azt, hogy például egy magasabb szintű Clavinova zongora mechanikában, hangzásban, funkcióban miben tér el egy középszintű vagy belépő szintű zongorától.
  • jó kereskedői érzéke van, azaz fel tudja mérni az érdeklődők igényeit, kérdéseikre tud érdemben válaszokatt adni, elbizonytalanodásuk esetén tud segíteni.
  • Gitárokat magasabb színvonalon be tud mutatni, azaz legalább olyan szinten játszik gitáron, hogy hallhatóvá tegye a különbséget két hangszer között. Zongorán legalább olyan szinten játszik, hogy be tudja mutatni egy zongora hangszíneit.
  • otthoni stúdiót, felvételkészítős tapasztalata van, belépő vagy közepes szintű hardvereket, szoftvereket ismeri, tud ajánlani.

Összefoglalva, olyan kollégát keresünk, aki jól kommunikál, rálátása van a hangszerekre (főleg elektromos- és akusztikus gitár, digitális zongora), erősítőkre, kiegészítőkre,, tud story-zni legendás hangszerekről és szériákról.

Az alábbi kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni az állásra. Fontos! Csak olyan kérdésre írj választ, amit tényleg ismersz, volt a kezedben, esetleg használtál, volt neked. Ha valamelyik kérdésre nem egyértelműen az a válasz, hogy „igen, ismered”, akkor azt inkább hagyd ki!

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása