Állásajánlat! Raktárost és eladót keresünk Budapestre

2021. augusztus 25.

Értékesítő és raktáros kollégát keresünk budapesti, XIII. kerületi hangszerboltunkba. Gyere, és csatlakozz a csapatunkhoz, ahol jó hangulattal, szakmai fejlődési lehetőséggel várunk.

Lejárt álláshirdetés!

A munka az munka, vannak árnyoldalai, de nem mindegy, hogy mennyire hasznosan, jó közösségben töltöd el azt az időt, amit a munkára fordítasz. A Mezzonál rengeteget tanulhatsz a szakmáról, kereskedelemről, kis- és nagykereskedők, gyártók szerepéről, számlázó rendszerekről, logisztikáról, webshop üzemeltetésről, marketingről (Instagram, Facebook, Google Ads, e-kereskedelem), rendszerüzemeltetésről. Ezeket a készségeket az élet rengeteg területén kamatoztathatod.

Hangszerbolti eladó

Sokan mondják, hogy nagyon szeretnének hangszerboltban dolgozni, de általában az a tapasztalatunk, hogy ilyenkor mindenki a hangszerek szeretetére gondol - ami alap :) - de ahogy a fenti listát látod, a munkaidő jórésze másról is szól, úgymint: ügyfélkapcsolattartásról, árupakolásról, adminisztrációról, problémamegoldásról.

Ha a munkának ez a része is érdekel (amit nem mellesleg, akár évekkel később, más munkakörben is tudsz kamatoztatni), akkor nagy szeretettel várunk, kérlek, hogy töltsd ki a lenti kérdőívet, ami megkönnyíti számunkra, hogy rendszerezzük a nagy mennyiségű beérkezett álláspályázatokat.

  • Olyan értékesítőt keresünk, akinek alapos hangszerekismerete van (főleg elektromos gitárok, akusztikus gitárok, digitális zongorák, stúciótechnika), szeret és tud kommunikálni írásban telefonon, személyesen. Főbb feladatok:
  • termékek bemutatása az érdeklődőknek, az előnyök, hátrányok ismertetése, a vásárló számára az ideális hangszer, stúdiótechnika, kiegészítő megtalálása
  • termékek rendelése, átvétele, bevételezése, leltározása
  • a készlet optimálisan tartása, vásárlói rendelések teljesítése
  • telefonos, e-mailes megkeresésekre teljes körű válaszolás
  • Facebook, Instagram posztok elkészítése, vagy előkészítése
  • Az elbírálásnál előnyt élvez az, akinek a legnagyobb, átfogó ismerete van a hangszereknek (szintetizátor, digitális zongora, elektromos és akusztikus gitár), hangtechnikai eszközöknek, stúdiós berendezéseknek (diktafon, hangkártya, mikrofon, stúdió monitor) a működéséről, a terminológiáról, használatról, a különböző típusairól.

Az elbírálásnál előnyt élvez az, akinek a legnagyobb, átfogó ismerete van a hangszereknek (szintetizátor, digitális zongora, elektromos és akusztikus gitár), hangtechnikai eszközöknek, stúdiós berendezéseknek (diktafon, hangkártya, mikrofon, stúdió monitor) a működéséről, a terminológiáról, használatról, a különböző típusairól.

Raktáros

A raktáros feladata, hogy fizikaiag és a készletnyilvántartóban digitálisan is bevételezze a termékeket, készítsen össze kimenő csomagokat, kommunikáljon a rendelést leadó vásárlókkal, azaz:

  • Fizikai és virtuális termék-bevételezés (termékek behordása a raktárba, és bevételezés e számlázó szoftverbe), vonalkódok rögzítése (ha az nincs a rendszerben)
  • Termékek kísérő-okmányainak termékhez készítése (garanciajegy, használati útmutató, kuponok, szóró anyagok, ajándékok)
  • A raktárba a csak ellenőrzés után betehető termékek átnézése (pl. gitárok átnézése, esetleges hibák, törések jelentése)
  • Feladandó csomagok összekészítése, csomagcímke nyomtatása, raktárközi mozgások, kommunikáció a futárcéggel
  • Telefonos és személyes vásárlói megkeresésre raktárkészlet információ-szolgáltatás
  • Eladók/értékesítő kollégák és általában az üzletmenet maximális támogatása.
  • Leltározás

A fenti munkákra úgy tudsz jelentkezni, hogy kitöltöd ezt a kérdőívet, majd miután végeztél, elküldöd fényképes önéletrajzodat.Ne lepődj meg, ha olyan kérdéssel találkozol, ami nem relevánst, ez egy univerzális kérdőív, minden jelentkezőnél ezt használjuk, az adminisztrátori pozíciótól az értékesítőig. 

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása