AKG K175, K245 és K275 - Új összecsukható professzionális stúdiófejhallgatók

2017. április 19.

A 2017-es Pro Light & Sound-on volt előszőr kipróbálható az AKG vadonatúj összecsukható stúdiófejhallgató szériája mely menet közben is professzionális hangminőséget nyújt minden zenésznek és szakmabéli profinak. Azoknak a tartalomkészítőknek tervezték, akik szuperpontosságot keresnek elérhető árkategóriában. Az AKG K275, K245 és K175 fejhallgatók a legendás AKG hangminőséget egyesítik az extrém strapabíró kialakítással és az AKG-ra hatványozottan jellemző kényelemmel, hosszabb viselést igénylő munkamenetek esetén.

"A mai zenészek és producerek gyakran vannak úton, ezért szükségük van fejhallgatóra, amely tökéletesen passzol a mobil életvitelükhöz." - mondta Philipp Schuster a Harman Professional termékmenedzsere. "Vettük a legendás stúdiófejhallgatóinkat és hordozhatóvá tettük őket egy új összecsukható formatervvel amely révén könnyedén szállíthatók lettek. Az új modellek kizárólag csúcsminőségű komponenseket tartalmaznak és az egész út alatt optimális viseletet és nagyszerű hangzást biztosítanak."

AKG K275

Az új fejhallgatók páratlan hangképe elsősorban a tovább finomított kialakításnak köszönhető, amely több évtizedes kutató- és fejlesztőmunka eredménye. A K275 és K245 típusok a kategória legnagyobb 50 mm átmérőjű membránjait tartalmazzák, amely még kiterjedtebb mélyfrekvenciás átvitelt és részletesebb basszus reprodukciót tesz lehetővé. A K175 fülre illeszkedő kialakítású, és 40 mm-es hangszórókat tartalmaz. Mind a három modell a kategória legjobb frekvenciaátviteli görbéjével és páratlan tisztasággal rendelkezik, még könnyebbé téve ezáltal az olyan mixek készítését melyek minden egyes visszajátszó rendszeren kiválóan szólalnak meg. A kategória ugyancsak legjobb érzékenysége és az alacsony impedancia jóvoltából maximális torzítás előtti teljesítmény nyerhető ki ezekből a fejhallgatókból, még akkor is ha alacsonyabb teljesítményű mobil eszközökhöz vannak csatlakoztatva.

AKG K245

A K275, K245 és K175 az első modellek ebben a kategóriában, melyek teljesen összecsukhatók és automatikusan illeszkedő fejpánttal rendelkeznek. Az összecsukott fejhallgatók még a legkisebb helyen is elférnek, bármely utazótáskába bezsúfolhatók, miközben a teljes struktúra védve marad bárm ilyen sérüléstől. Az automatikusan fejformára illeszkedő pánt, és a szabadon mozgó kapszulaház tovább növelik a kényelmet minden egyes viseléskor. A memóriahabos fülpárnák mindig pontosan illeszkednek így optimális mélyfrekvenciás hangzást garantálnak anélkül, hogy bármily nemű hang kiszökne a környezetbe.

AKG K175

A K275 és K175 teljesen zárt kialakításúak és elsősorban élő felvételekhez, valamint monitorozáshoz ajánlottak, míg a K245 félig nyitott kialakítású és tökéletes választás szerkesztéshez és keveréshez.

Az új hordozható stúdiófejhallgatókkal tovább folytatódik az a minőségi örökség, mely mára egyenértelművé vált az AKG névvel. Minden egyes kritikus komponens fémből készült, beleértve a forgó részeket is. Az AKG ezeket a fejhallgatókat is kiterjesztett tortúra tesztelésnek vetette alá, így számos leejtést, 80 000-szeres kábelhajlítást, és különböző szigorú membrán stressz teszteket is túlélt a konstrukció, garanciát nyújtva ezáltal a hosszú élettartamra, intenzívebb használat mellett is. Ráadásul a kábel kompletten cserélhető megnövelve ezáltal a befektetés értékét és élettartamát.

A termékek árai a cikk írásakor még nem ismertek, de ahogy megkapjuk őket feltesszük az oldalunkra. Addigis nézd meg jelenlegi AKG fejhallgató kínálatunkat, vagy az összes fejhallgatónkat.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása