A TASCAM bemutatja új TM-70 és TM-250U mikrofonjait

2021. szeptember 6.

A két új mikrofon közül az egyik egy dinamikus podcast mikrofon, XLR csatlakozóval, a másik pedig egy nagymembrános kondenzátormikrofon, USB csatlakozóval

Tascam TM-70 

A TASCAM megalkotta dinamikus podcast mikrofonját, melyet kifejezetten azoknak a felhasználóknak ajánl akik podcast, live-stream vagy narrálási célokra keresnek megfelelő mikrofont. Szuperkardioid karakterisztikájával ideális egy hangforrás felvételére a legapróbb részleteivel együtt, ugyanakkor elkerülhetjük a nemkívánt háttérzajok beszűrődését. A csomag tartalma a mikrofon mellett egy XLR kábel, tripod állvány és rezgéscsillapító kengyel.

Tascam TM-250U

Tascam TM-250U USB mikrofon

A TM-250U nagymembrános kondenzátormikrofon úgy lett megtervezve, hogy broadcast mikrofonként részleteiben gazdag felvételeket lehessen készíteni vele főleg broadcast célokra. USB-C csatlakozója révén laptoppal és fejhallgatóval is kifejezetten egyszerű a használata bárhol is vagyunk a világban. Beépített Gain, Mute és hangerő szabályzójával egyszerű kezelést biztosít felhasználójának elérhető áron. A csomag tartalma a mikrofonon mellett egy USB-C kábel, tripod állvány és mikrofon kengyel is.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása