1 2 3  ... 33 34 35 36 37  ... 46 47 48
 
Összesen 573 db
Frissítve! A Roland a héten bejelentette újdonságait: a JC-22 Jazz Chorus gitárerősítőt, a Boss AD-2 akusztikus gitár preamp és CP-1X compressor pedálokat.
Új, teljesen mahagóni akusztikus gitár a Fendertől. A PM-1 Standard legfontosabb jellemzője a pórustömítés nélküli lakkozással készített tömör mahagóni tető, a tömör mahagóni káva és hátlap
Frissítve! Most kaptunk információt arról, hogy hamarosan érkeznek a Zoom új gitáreffekt-processzorai. A G3n modellen nincs expression pedál (csak bemenet külső hangerőpedálnak), a G3Xn pedig a pedálos változat.
A VOX soha sem volt mentes az újító gondolatoktól. A klasszikus, és valamilyen kapcsolással folyamatosan gyártásban lévő full csöves AC sorozat mellett az évek során állandóan jelentek meg különféle kisebb nagyobb típusok vagy családok, melyek kevés kivétellel nagyon jól ...
Az EHX kihozta Small Clone pedáljának új változatát, így a legendás kórus pedál már basszusgitárhoz is rendelkezésre áll.
A cikk frissítve! Az Ibanez oldalán feltűnt ez a nagyon mutatós Premium szériás szólógitár. Mi már nyár közepén egy Steve Vai koncerten (az Ibanez európai főhadiszállásán) láttuk a gitárt, és nagy érdeklődéssel vártuk, hogy mikor lesz hivatalosan is bejelentve a gitár.
A Music Media magazin hasábjain megjelent egy teszt erről a kuriózum, összesen 10 példányban gyártott elektromos gitárról, amelynek magyar vonatkozásai is vannak.
A most hétvégén (október 7-8-9. péntek-vasárnap) tartandó Budapest Music Expo (korábban Hangfoglalás) kiállítás alkalmával kisorsolunk egy Tanglewood akusztikus gitárt!
A kaliforniai digitális specialista, a Line 6 bemutatta legújabb modellező erősítő sorozatát, a Spider V szériát,
A Yamaha a Clavinova 600-as sorozatát leváltandó mutatta be új CVP-700-as sorozatát, melyből most a CVP-701 modellt vesszük szemügyre.
A TWCR Crossroads szériával a Tanglewood a 30-as évek gazdasági válságának idejében készült puritán, de rendkívül strapabíró gitárok előtt tiszteleg. Most, akciós árával a kezdő gitárosokat segíti, hogy olyan hangszerhez juthassanak, amellyel a kitűnő akusztikus gitár ...
Kompakt, mérsékelt árfekvésű, családbarát kalapácsmechanikás zongora, számos gyakorlást támogató funkcióval
1 2 3  ... 33 34 35 36 37  ... 46 47 48
 
Összesen 573 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása