Arturia MiniFuse 4 fekete Audio és MIDI interfész

4-be / 4-kimenetes hangkártya kiemelkedő hangszer és effekt csomaggal, USB-A és USB-C porttal. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Arturia MiniFuse 4 fekete Audio és MIDI interfész
 • Arturia MiniFuse 4 fekete Audio és MIDI interfész
 • Arturia MiniFuse 4 fekete Audio és MIDI interfész
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Raktáron
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 5 év

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

75 900,- Ft
db Kosárba teszem

Arturia MiniFuse 4 Black leírás

Minden adott a lendületes kezdéshez!

Az Arturia MiniFuse 4 egy kompakt, jól átgondolt és egyszerűen kezelhető 4 be-és 4 kimenettel rendelkező USB-s hangkártya, mely ideális mindazok számára, akik a jól kitalált konfigurációért nem kívánnak csillagászati összegeket fizetni. A kiváló audio minőség mellett rendkívül nagyvonalú plug-in csomag segíti az azonnali indulást: Ableton Live Lite, Analog Lab Intro,  4x Arturia FX, 3 hónapos Auto-Tune Unlimited és Splice Creator Plan előfizetés, GUITAR RIG 6 LE. Nincs több keresgélés, minden egy helyen, kiváló minőségben, így nincs kifogás - mehet a zenélés!

Jól átgondolt konfiguráció

A MiniFuse 4 elsőre nem mutat világmegváltó gondolatot - funkciói külön-külön már mind megtalálhatók a legtöbb hangkártyán. Itt azonban remekül összeszedték mindazt, ami szükséges a gördülékeny használathoz: külön állítható master és fejhallgató kimenet, 2 Hi-Z bemenet, MIDI ki-és bemenet, LED-es bemeneti jelszint visszajelzés, valamint USB-hub funkció - így, ha csak egy USB van a gépeden, ezen keresztül tudod csatlakoztatni a MIDI kontrolleredet, billentyűzetedet, vagy akár egy sima egeret! USB-C - USB-A kábellel érkezik, így átalakítás nélkül azonnal csatlakoztatható a régebbi számítógépekhez is.

Kiváló hangminőség a kategóriában

A MiniFuse a belépő hangkártyák mezőnyében kiváló hangminőséget képvisel: 110dB dinamika és -129dB jel/zaj viszony kombinálva egy remek 192kHz / 24-bit konverterrel - nem lehet kifogás, pár éve ez még a top kategória volt! 

Számtalan szoftver és plug-in a kezdeti nehézségek legyűréséhez!

A kezdetben az egyik legnagyobb veszély a kínálatban való eltévelyedés - túl sok opció, lehetőség, így rengeteg idő veszik el a válogatással. A MiniFuse esetén egy nagyon jól kurált csomagot kapunk, mellyel ezt a terhet leveszi a vállunkról!

Arturia FX

Az Arturia hatalmas tapasztalattal rendelkezik, hogyan is kell újraalkotni egy legendás analóg szintetizátor hangját, az utóbbi években pedig ezt a tudást klasszikus stúdió effektek emulációjába fektették, mégpedig kiváló eredménnyel. A MiniFuse-hoz 4 kiváló és inspiratív effekt jár: egy vintage plate reverb, 1073 preamp és EQ, Space Echo szalagos echo és a klasszikus Juno kórus. 

Ableton Live Lite

Méltán az egyik legnépszerűbb DAW, mely egyszerre jól szerepel számításban, felvételben és mixingben! Ráadásul MiniFuse-hoz számos Ableton Live Lite teljes project tartozik, mely a tartozék AnalogLab hangszereket és Arturia effekteket használja - kivételes lehetőség, hogy minden részletében végigtanulmányozhatjátok, hogyan is épül fel egy profi produkció. Ráadásul ezek a továbbiakban folyamatosan újakkal bővülnek, folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítva.

Analog Lab Intro

Azonnali hozzáférés 500 klasszikus szintetizátor hangszínhez - ráadásul remekül válogatott gyűjteményből dolgozhatunk, melyek megidézik az elmúlt 50 év könnyűzenéjét!

Auto-Tune Unlimited 3 és Splice 3 hónapos előfizetés

Az Auto-Tune egy eredetileg korrekciós eszköz, ami mára már egy meghatározó stíluselemmé nőtte ki magát.

A Splice révén számtalan loop-hoz, hangmintához, groove-hoz férünk hozzá ingyenesen, a legkülönbözőbb stílusban. Egy remekül felvett csörgőre lenne szükséged? Csak keress rá, és pillanatok alatt megtalálod az ideálisat!

GUITAR RIG 6 LE

Csatlakoztasd közvetlenül gitárodat a MiniFuse-hoz és a számtalan kiváló erősítő-és pedálemuláció közül válogathatsz!


Arturia MiniFuse 4 Black specifikáció

 • 4-be / 4-kimenetes hangkártya kiemelkedő hangszer és effekt csomaggal, USB-A és USB-C porttal
 • Kompatibilitás: Windows, Mac
 • Analóg csatlakozók: 2 kombinált Jack/XLR mikrofon/hangszer/vonal bemenet, 48V fantom táppal (elöl), 2x hangszer/vonal Jack bemenet (hátul), 4x Jack szimmetrikus vonalkimenet, 2x sztereó fejhallgató kimenet
 • Digitális / egyéb csatlakozók: MIDI be/ki, USB-A, USB-C
 • Vezérlők: monitor hangerő, érzékenység (Gain) 1 és 2 csatornán
 • Legnagyobb mintavételi frekvencia: 192kHz
 • Legnagyobbb mintavételi bitmélység: 24 bit
 • Busz tápról működés: Igen

Arturia MiniFuse 4 Black Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása