Adam Audio A8X stúdió monitor

Stúdió monitor, 2-utas, 8" hangszóró. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Adam Audio A8X stúdió monitor
 • Adam Audio A8X stúdió monitor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

225 900,- Ft
db Kosárba teszem

Adam Audio A8X leírás

Az A8X egyedi olyan szempontból, hogy a teljesítménye és a sugárzási karakterisztikája miatt egyaránt használható közeltéri és közepes monitornak is. Vonzó példája egy belépőszíntű közepes monitornak, ami egyaránt képes transzparens magasakat, tiszta közepeket, és nagyon jó tranzienseket visszaadni.

A nagy előlapi reflexnyílások jól passzolnak a mély/közép hangszóróhoz, így az A8X átütően és precízen tud játszani az alsó regisztereken is. A beépített 150W-os PWM erősítő (a mélyközéphez) és az 50W-os AB osztályú magas erősítővel a hangsugárzó-pár 120dB maximális hangnyomást produkál 1m távolságból hallgatva.

ADAM AUDIO AX-széria

Az AX széria széles választáka megoldást nyújt sok különböző feladatra. A kitűnő ár/érték arány miatt jó választás a professzionális stúdió alkalmazástól a felsőkategóriás home-stúdiózásig.

Kifinomult forma, könnyű kezelhetőség

Az SX széria több fejlesztése is bekerült az AX sorozat modelljeibe. Az masszív doboz ferdén metszett felső sarkai minimalizálják a fellépő diffrakciót (elhajlás effektus), így nem kell a fáziskiegyenlítéssel bajlódni. A doboz belseje egy speciális szálasanyaggal van bevonva, ami megelőzi a belső rezonanciák kialakulását, és jobb basszreflex hangolást tesz lehetővé. Az előlapra kivezetett kezelőszervek (bekapcsoló, hangerőszabályzó) megkönnyíti a használatot. Az előlapon elhelyezkedő reflexnyílás nagyon jól tud jönni, főleg, ha a falhoz közel kap helyet a hangsugárzó.

Extrém merev membránok

Az A3X kivételével (amely azért így is üvegszálas membránnal készül) az összes AX modell szendvicsszerkezetű membránnal készül: szén- és üvegszál lett összeházasítva Rohacell-lel. Ez a három anyag, köszönhetően az egyedi anyagsűrűségüknek, együtt egy különlegesen merev, mégis egyedülállóan könnyű membránfelületet adnak, ami alapja kiemelkedő trainziens átvitelnek.

A tökéletes kombináció: AB és PWM végerősítő együtt

Az összes AX modell két végerősítőt kapott: az AB osztályú erősítő szolgálja ki az X-ART magas széles frekvenciatartományú meghajtását. Az A3X kivételével a többiek közép/mély hangszóróit nagy teljesítményű és jó hatásfokú PWM végerősítő hajtja, ami nem igényel külön hűtőbordát, és sokkal megbízhatóbb/tartósabb erre a feladatra, mint hagyományos társai.


Adam Audio A8X specifikáció

 • Stúdió monitor, 2-utas, 8" hangszóró

Adam Audio A8X English

 • Nearfield Monitor, 2-way, 8" woofer
 • German Handmade Precision X-ART Tweeter
 • 8.5" Woofer (Carbon/Rohacell/Glass Fiber)
 • Amp. Power RMS / Music: 200 W / 300 W
 • Frequency Response: 38 Hz - 50 kHz
 • Max. SPL per pair at 1 m: ≥120 dB

Adam Audio A8X Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása