Adam Audio A7X stúdió monitor

Stúdió monitor, 2-utas, 7" hangszóró. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Adam Audio A7X stúdió monitor
 • Adam Audio A7X stúdió monitor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

179 900,- Ft
db Kosárba teszem

Adam Audio A7X leírás

Az ADAM A7X a bestserrel közeltéri monitor. Jelenleg ez a egyik legjobban kiegyenlített hangú és széleskörűen használható stúdióhangszóró a piacon.

Az X-ART magas vissza tudja adni kompresszálás nélkül a felső tartományt anélkül, hogy fárasztóvá válna egy idő után. A jó doboznak is köszönhetően a mélyvisszaadása is ütős és precíz.

A magas 50W-al van meghajtva egy AB osztályú végfokon keresztül, a mélyközép pedig 100W-ot kap a PWM végfoktól. Ez teszi lehetővé a tiszta és árnyalt középfrekvenciás átvitelt zökkenőmentesen még a 2,5kHz-es keresztváltási frekvencia környékén is.

Az A7X képes megmutatni minden hallható részletet, függetlenül annak apró mivoltától, a levegős hangkép, a tonális mélység, és a sztereó-képe egyaránt inspirálja a zenei producereket és megmagyarázza, hogy miért ez az egyik legkeresetebb és máltán díjazott hangfala az elmúlt éveknek.

ADAM AUDIO AX-széria

Az AX széria széles választáka megoldást nyújt sok különböző feladatra. A kitűnő ár/érték arány miatt jó választás a professzionális stúdió alkalmazástól a felsőkategóriás home-stúdiózásig.

Kifinomult forma, könnyű kezelhetőség

Az SX széria több fejlesztése is bekerült az AX sorozat modelljeibe. Az masszív doboz ferdén metszett felső sarkai minimalizálják a fellépő diffrakciót (elhajlás effektus), így nem kell a fáziskiegyenlítéssel bajlódni. A doboz belseje egy speciális szálasanyaggal van bevonva, ami megelőzi a belső rezonanciák kialakulását, és jobb basszreflex hangolást tesz lehetővé. Az előlapra kivezetett kezelőszervek (bekapcsoló, hangerőszabályzó) megkönnyíti a használatot. Az előlapon elhelyezkedő reflexnyílás nagyon jól tud jönni, főleg, ha a falhoz közel kap helyet a hangsugárzó.

Extrém merev membránok

Az A3X kivételével (amely azért így is üvegszálas membránnal készül) az összes AX modell szendvicsszerkezetű membránnal készül: szén- és üvegszál lett összeházasítva Rohacell-lel. Ez a három anyag, köszönhetően az egyedi anyagsűrűségüknek, együtt egy különlegesen merev, mégis egyedülállóan könnyű membránfelületet adnak, ami alapja kiemelkedő trainziens átvitelnek.

A tökéletes kombináció: AB és PWM végerősítő együtt

Az összes AX modell két végerősítőt kapott: az AB osztályú erősítő szolgálja ki az X-ART magas széles frekvenciatartományú meghajtását. Az A3X kivételével a többiek közép/mély hangszóróit nagy teljesítményű és jó hatásfokú PWM végerősítő hajtja, ami nem igényel külön hűtőbordát, és sokkal megbízhatóbb/tartósabb erre a feladatra, mint hagyományos társai.


Adam Audio A7X specifikáció

 • Stúdió monitor, 2-utas, 7" hangszóró

Adam Audio A7X English

 • Nearfield Monitor, 2-way, 7" woofer
 • German Handmade Precision X-ART Tweeter
 • 7" Woofer (Carbon/Rohacell/Glass Fiber)
 • Amp. Power RMS / Music: 150 W / 225 W
 • Frequency Response: 42 Hz - 50 kHz
 • Max. SPL per pair at 1 m: ≥114 dB

Adam Audio A7X Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása