Adam Audio A77X stúdió monitor

Stúdió monitor, 3-utas, 2x7" hangszóró. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Adam Audio A77X stúdió monitor
 • Adam Audio A77X stúdió monitor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

284 900,- Ft
db Kosárba teszem

Adam Audio A77X leírás

Az A77X-ba az AX széria minden technikai inoovációja bele lett sűrítve. Az erőteljes és kompressziómentes hangvisszaadás a jó lesugárzással alkalmassá teszi mind közeltéri felhasználásra, mind közepes stúdiómonitornak.

Az A77X különlegessége a 2 és fél utas rendszer. Mindkét 7"-es hangszóró 38Hz-től indul, de az egyik 400Hz-től kiszáll a játékból, csak a másik megy el 3kHz-ig, ahol a magas veszi át stafétát. Ez a megoldás előzi meg az interferenciát és a kioltást a középtartományban. Annak ellenére, hogy a keresztváltási frekvenciák és azok potenciális torzításai kívül esnek a középtartományon, az emberü fül nagyon érzékeny rájuk.

Különösen figyelemreméltó tulajdonsága a briliáns térleképezés, a sztereó-tér tökéletes visszaadása. A magasok és közepek 3 dimenzióban jelennek meg, és ahogy a dupla hangszórós megoldástól elvárjuk, a mélyek masszívak és kompromisszummentesen valósághűek.

ADAM AUDIO AX-széria

Az AX széria széles választáka megoldást nyújt sok különböző feladatra. A kitűnő ár/érték arány miatt jó választás a professzionális stúdió alkalmazástól a felsőkategóriás home-stúdiózásig.

Kifinomult forma, könnyű kezelhetőség

Az SX széria több fejlesztése is bekerült az AX sorozat modelljeibe. Az masszív doboz ferdén metszett felső sarkai minimalizálják a fellépő diffrakciót (elhajlás effektus), így nem kell a fáziskiegyenlítéssel bajlódni. A doboz belseje egy speciális szálasanyaggal van bevonva, ami megelőzi a belső rezonanciák kialakulását, és jobb basszreflex hangolást tesz lehetővé. Az előlapra kivezetett kezelőszervek (bekapcsoló, hangerőszabályzó) megkönnyíti a használatot. Az előlapon elhelyezkedő reflexnyílás nagyon jól tud jönni, főleg, ha a falhoz közel kap helyet a hangsugárzó.

Extrém merev membránok

Az A3X kivételével (amely azért így is üvegszálas membránnal készül) az összes AX modell szendvicsszerkezetű membránnal készül: szén- és üvegszál lett összeházasítva Rohacell-lel. Ez a három anyag, köszönhetően az egyedi anyagsűrűségüknek, együtt egy különlegesen merev, mégis egyedülállóan könnyű membránfelületet adnak, ami alapja kiemelkedő trainziens átvitelnek.

A tökéletes kombináció: AB és PWM végerősítő együtt

Az összes AX modell két végerősítőt kapott: az AB osztályú erősítő szolgálja ki az X-ART magas széles frekvenciatartományú meghajtását. Az A3X kivételével a többiek közép/mély hangszóróit nagy teljesítményű és jó hatásfokú PWM végerősítő hajtja, ami nem igényel külön hűtőbordát, és sokkal megbízhatóbb/tartósabb erre a feladatra, mint hagyományos társai.


Adam Audio A77X specifikáció

 • Stúdió monitor, 3-utas, 2x7" hangszóró

Adam Audio A77X English

 • Near-/Midfield Monitor, 3-way, 2x7" woofer
 • German Handmade Precision X-ART Tweeter
 • 2 x 7" Woofer (Carbon/Rohacell/Glass fiber)
 • Amp. Power RMS / Music: 250 W / 375 W
 • Frequency Response: 38 Hz - 50 kHz
 • Max. SPL per pair at 1 m: ≥122 dB

Adam Audio A77X Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása