Adam Audio A5X stúdió monitor

Stúdió monitor, 2-utas, 5,5" hangszóró. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Adam Audio A5X stúdió monitor
 • Adam Audio A5X stúdió monitor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

125 900,- Ft
db Kosárba teszem

Adam Audio A5X leírás

Az A5X népszerű a televízióstúdiókban és a közvetítőkocsikban dolgozó szakemberek körében, de megtalálható rengeteg otthoni és projekt-stúdióban világszerte. A nyitott és erős hangja teszi az A5X-et megbízható és használható társsá a multimédia alkalmazásokban is.

Ahogy a többi hangsugárzónkban az A5X-ben is a szabadalmaztatott X-ART magas üzemel. Az 5,5 inches mélyközép 1,5-ös lengővel egészen 2,5kHz-ig megyel el az 50W-os PWM végfok meghajtásával. A minőségi megszólalás tiszta képet ad minden apró változatás eredményéről a mixben. A fentieknek köszönhetően az A5X nem válik fárasztóvá egy hosszú nap után sem.

Stereolink

A "Stereolink" egy nagyon hasznos extra: az előlapi hangerőszabályzóval a hangszóró párjának hangereje is szabályozható a hátlapon található ki és bemeneteken való átfűzéssel. A másik hangsugárzó szabályzója csak annak hangerejét állítja, így kompenzálható a hallgatási távolságból eredő különbség.

A hagyományos master-slave felépítéssel szemben itt megvan minden kezelőszerv és alkatrész minden dobozban.

ADAM AUDIO AX-széria

Az AX széria széles választáka megoldást nyújt sok különböző feladatra. A kitűnő ár/érték arány miatt jó választás a professzionális stúdió alkalmazástól a felsőkategóriás home-stúdiózásig.

Kifinomult forma, könnyű kezelhetőség

Az SX széria több fejlesztése is bekerült az AX sorozat modelljeibe. Az masszív doboz ferdén metszett felső sarkai minimalizálják a fellépő diffrakciót (elhajlás effektus), így nem kell a fáziskiegyenlítéssel bajlódni. A doboz belseje egy speciális szálasanyaggal van bevonva, ami megelőzi a belső rezonanciák kialakulását, és jobb basszreflex hangolást tesz lehetővé. Az előlapra kivezetett kezelőszervek (bekapcsoló, hangerőszabályzó) megkönnyíti a használatot. Az előlapon elhelyezkedő reflexnyílás nagyon jól tud jönni, főleg, ha a falhoz közel kap helyet a hangsugárzó.

Extrém merev membránok

Az A3X kivételével (amely azért így is üvegszálas membránnal készül) az összes AX modell szendvicsszerkezetű membránnal készül: szén- és üvegszál lett összeházasítva Rohacell-lel. Ez a három anyag, köszönhetően az egyedi anyagsűrűségüknek, együtt egy különlegesen merev, mégis egyedülállóan könnyű membránfelületet adnak, ami alapja kiemelkedő trainziens átvitelnek.

A tökéletes kombináció: AB és PWM végerősítő együtt

Az összes AX modell két végerősítőt kapott: az AB osztályú erősítő szolgálja ki az X-ART magas széles frekvenciatartományú meghajtását. Az A3X kivételével a többiek közép/mély hangszóróit nagy teljesítményű és jó hatásfokú PWM végerősítő hajtja, ami nem igényel külön hűtőbordát, és sokkal megbízhatóbb/tartósabb erre a feladatra, mint hagyományos társai.


Adam Audio A5X specifikáció

 • Stúdió monitor, 2-utas, 5,5" hangszóró

Adam Audio A5X English

 • Nearfield Monitor, 2-way, 5.5" woofer
 • German Handmade Precision X-ART Tweeter
 • 5.5" Woofer (Carbon/Rohacell/Glass Fiber)
 • Amp. Power RMS / Music: 100 W / 150 W
 • Frequency Response: 50 Hz - 50 kHz
 • Max. SPL per pair at 1 m: ≥110 dB

Adam Audio A5X Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása