Yamaha Tyros 5 + 1 GB Flash + 2 ajándék Prémium csomag

2016. május 13.

Rendelj most Tyros 5 hangszert, és nem csak a csúcskategóriás kísérő-automatikás szintetizátort kapod meg, hanem, hozzá egy 1 GB-os Flash memóriát, illetve az Entertainer 2016 és Euro Dance 2016 prémium csomagot is letöltheted vásárlás után.

Az akciós időszak alatt a megvásárolt Tyros 5-höz megkapod:

  • FL1024M Flash memória bővítő modul.
  • Kettő ajándék Prémium csomag tölthető le a Yamaha MusicSoft online boltból.
    A vásárlók kód segítségével két új izgalmas csomagot tölthetsz le, "Entertainer 2016" és "Euro Dance 2016" néven. A bővítő csomagok összesen 140 további stílust, 80 hangszínt, 22 MultiPad-ot és 27 regisztrációs bank-ot tartalmaznak, melyeket azoknak a Tyros5 tulajdonosoknak a tökéletesek, akik például Entertainer, Schlager, Volksmusik, Ballroom, Swing, Pop, Rock, Disco, Dance és House stílusokat használnak. Több mint 50 teljesen új stílus, melyekben a legújabb slágerek és kedvenc klasszikus dalok is megtalálhatók.
  • Részletes letöltési és telepítési útmutató.

A csomagot megkapod bármelyik Tyros 5 megvásárlása esetén, így a 61 billentyűs változathoz is jár, akár magában, akár hangfal szettel (XL), akár hangfal szettel és állványzattal (XXL) veszed, de természetesen a 76 billentyűs változathoz is jár, akár magában, akár hangfal szettel (XL), akár hangfal szettel és állványzattal (XXL) veszed.

Yamaha Tyros 5 entertainer GoldYamaha Tyros 5 entertainer Gold

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása