Yamaha Revstar RSP-20CR Rusty Rat, japán modell

2016. június 9.

A Yamaha tavaly év végén robbant be a Revstar elektromos gitárokkal a hangszerpiacra. A gitárok designját, egyedi színeit a 60-as évek versenymotorjai ihlették, megjelenésük egybeesik a Yamaha gitárgyártás megkezdésének 50. évfordulójával. Most először érkezett az országba a széria egyik Japánban épített modellje

Yamaha Revstar elektromos gitárok

Az elmúlt években rengeteg gitáros tesztelte a Revstar prototípusokat, addig csiszoltak a kivitelen és a hangzáson, amíg mind faanyagban, mind hardverben, mind hangzásban a legtökéletesebb hangszereket állították össze. Azt, hogy milyen hosszú folyamat volt, amíg kitalálták, tesztelték, újragondolták a modelleket, anyagokat, színeket, és gyűjtötték a zenészektől a visszajelzéseket, az is jelzi, hogy nekünk, legalább fél évvel a megjelenés előtt már volt szerencsénk a japán Yamaha gyárban azokat a prototípusokat megnézni, amelyeket már jóval korábban a gitárosok jóváhagytak, és látogatásunkkor már csak az utolsó simításokat végezték a gitárokon.

Yamaha Revstar RSP-20CR Rusty Rat, Japan

Tavaly év végén meg is érkeztek az első Revstar elektromos gitárok, de a japángyártású modell csak most a héten érkezett, eddig nem volt Európában kapható.

A Yamaha Revstar gitárokról a Zenész magazin is írt egy összefoglalót, 2 modellről pedig alaposabb tesztet is.

További Yamaha elektromos gitárok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása