Újra raktáron a Fender akusztikus gitárok

2016. június 1.

Újra raktárról kaphatóak a legnépszerűbb Fender akusztikus gitárok, a népszerű CD-60 és elektroakusztikus változata, a CD-60CE, a tömör fedlapos CD-140S és elektroakusztikus változata, a CD-140SCE, a keskenynyakú ESC-105 klasszikus gitár és a keskenytestű, stratocaster nyakú Sonoran SCE Thinline.

 Fender CD-60 Sunburst

Ha olcsó akusztikus gitárt keresel, akkor ajánljuk figyelmedbe az elmúlt évek legnépszerűbb kezdő akusztikus gitárját, a Fender CD-60-at, amely natúr, fekete és sunburst (színátmenet) színben kapható. Ha szeretnéd, hogy elektronika is legyen benne, amellyel kihangosíthatod, hangkártyával, számítógépen a hangját rögzítheted, illetve szeretnéd, hogy legyen kivágás (Cutaway) a testben, amellyel a magasabb fekvéseket könnyebben eléred, akkor a CD-60CE (CE: Cutaway-Electric) változatot ajánljuk. Ez a változat is kapható natúr, fekete és sunburst színben. A sima akusztikus és az elektroakusztikus modell is kapható mahagóni kivitelben is. (CD-60 All Mahogany és CD-60CE All Mahogany)

A CD-140 széria hangzásban továbblépés a 60-as szériával szemben, ezeknek a gitároknak a fedlapja tömör fából van, amely, lévén, hogy jobb rezonáns, szebb akusztikus hangot eredményez. A CD-140S a hagyományos, dreadnought formájú akusztikus gitárt jelöli, kapható matt natúr, lakkozott natúr színben, valamint mahagóni kivitelben. Az elektronikával felvértezett, Cutaway modell kódja CD-140SCE, amely matt natúr, lakkozott natúr, matt fekete, lakkozott fekete színben, valamint mahagóni kivitelben kapható.

Az ESC105 az egyik legnépszerűbb tanuló klasszikus gitárunk volt az elmúlt években, mert méretre a sztenderd 4/4-es méretű klasszikus gitárhoz hasonlít, de a nyaka vékonyabb, így azoknak a fiatalabb tanulóknak is megfelelt, akik egyébként 3/4-es méretű klasszikus gitárral szemeztek. A gitár hordozását megkönnyíti, hogy tartozik hozzá egy puha gitártok is.

Fender Sonoran SCE Thinline 

A Sonoran szériában a Thinline modellek viszonylag újak, a termékben a Thinline megnevezés a keskenyebb (3", azaz 7,6 cm) testet jelöli. Érdekessége, amely már ránézésre is különlegessé teszi, hogy a nyaka és fejformája egy csavarozott stratocaster elektromos gitáré. A Sonoran SCE modellekben van elektronika is, méghozzá Fishman Isys III, hangológéppel. A vékony testnek köszönhetően nem csak kényelmesebb a gitár, de elektromosan használva kevésbé is gerjed. Natúr és fekete színben kapható.

A Fender árlista hamarosan változni fog, ha még az olcsóbb áron szeretnéd megvásárolni ezeket a modelleket, akkor javasoljuk, ne késlekedj!

További Fender akusztikus gitárok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása