Boss kompakt gitárpedálok

2016. április 25.

A Boss pedálok kapcsán az első szó, ami eszünkbe jut: megbízhatóság. Már nem emlékszünk a pontos adatokra, de nagyságrendben kb. 30 millió pedált gyártottak le az évtizedek alatt, amelyeknek a javarésze még a mai napig használatban van. Nem véletlen, hogy a Boss Magyarországon is bevállal 5 év garanciát a kompakt pedálokra.

A palettában megtalálhatóak a torzító/booster pedálok, a zengető/visszhang pedálok, de a Wah, EQ és egyéb modulációs effektek is. És persze, ne felejtsük el a looper pedálokat sem, amelyek annyira népszerűek, hogy tartanak külön nemzetközi looper versenyeket is.

Boss pedálok új csomagolása

A termékek nem olyan régen megújultak, amely a csomagolást érintette, nagyon designos, fekete dobozba csomagolja őket a Boss. A termékek megújítására nem nagyon van igény, ezek bebizonyították, hogy tökéletes konstrukciók.

Elsősorban olyan gitárosoknak ajánljuk, akik nem kísérletezni szeretnének, hanem biztosra mennek, és az évtizedek alatt, számtalan felvételen, koncerten bizonyított hangzást keresik.

A teljes kínálatot Boss megtalálod a weboldalunkon, a legnépszerűbb pedálokat folyamatosan tartjuk raktáron, kipróbálhatod őket, összevetheted más gyártók modelljeivel.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása