Állásajánlat - Egészítsd ki a csapatunkat!

2016. július 7.

Rendhagyó módon ezúttal nem egy konkrét állást hirdetünk meg, hanem olyan kollégát keresünk, aki a legjobban kiegészíti a jelenlegi Mezzo csapatot.

A hirdetés lejárt!

Egy hangszerboltban többféle feladatot kell ellátni, a vevői tanácsadástól kezdve a raktározásig, a csomagok összekészítéséitől a számlák, rendelések adminisztrálásáig, az árajánlatok írásától kezdve a beszállítókkal, futárcégekkel való kapcsolattartásig. Ezekre a feladatkörökre vannak kollégáink, de keresünk egy olyan munkatársat, akivel kiegészítve a csapatot, még hatékonyabbá tehetjük a munkánkat. Tőled, mint álláspályázótól azt kérjük, hogy töltsd ki kérdőívünket, majd küldd el az Önéletrajzodat. A megadott adatok alapján megnézzük, hogy ha Veled egészítenénk ki a jelenlegi csapatunkat, akkor hogyan kellene újraosztani a feladatköröket.

A kérdőívben olyan kompetenciákra kérdezünk rá, minthogy értesz-e a billentyűs, pengetős hangszerekhez, értesz-e a stúdió-/hangtechnikához, van-e tapasztalatod webshop adminisztrálásában, termékleírások készítésében, milyen hangszeren játszol, stb. Nem az a célunk, hogy olyan munkavállalót találjunk, aki mindenhez ért, tehát nem gond, ha valamelyik kérdésre az a válaszod, hogy nincs tapasztalatod abban a kérdéskörben vagy üresen hagysz kérdéseket.  A kérdőívet kiértékelve, összességében már látni fogjuk, hogy Te miben vagy a legerősebb, el tudunk gondolkodni azon, hogy ha Téged választanánk, akkor melyik munkakört tudnánk átszervezni.

A kérdőív ITT tölthető ki

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása