2016-os Yamaha billentyűs újdonságok

2016. január 21.

A Yamaha idén is sok, tetszetős újdonsággal fog megörvendeztetni bennünket, az "első fecskék"-ről már meg is érkeztek az információk: Yamaha NP-12, NP-32, DGX-660, UD-BT01.

A Yamaha NP-12 Piaggero fekete és fehér színben kapható, 61 zongora stílusú, kockabillentyűs szintetizátor váltja a korábban kapható NP-11-es keyboardot. Ezek a modellek már hamarosan megérkeznek, a pontos specifikációkat, fényképeket, ahogy megjelennek, azonnal feltöltjük a termékek oldalára.

Az NP-32 és NP-32WH 76 zongora stílusú, kockabillentyűs szintetizátor váltja a korábban kapható NP-31-es szériát. Vélhetően a következő hetekben ezek a modellek is megérkeznek. Pontos specifikációt és a képeket hamarosan feltöltjük.

A Yamaha DGX-650-et a digitális zongorák világában egy kicsit is járatos zenerajongóknak nem nagyon kell bemutatni, ennek is elérhető lesz, 2016 tavasszal az újabb változata, DGX-660 és DGX-660WH néven. Új hangszínekkel bővül a hangszer, a zongora hangokat például lehet a virtuális terem akusztikájának és a virtuális fedél nyitottságának megfelelően változtatni, van rajta mikrofon bemenet és tud WAV-ban pendrive-ra zenét menteni (ha mikrofon van csatlakoztatva, akkor az éneket is rögzíti). A pontos árról és elérhetőségről jelenleg még nincs információnk.

A Yamaha UD-BT01 Wireless Midi Adaptor pedig egy Bluetooth kapcsolaton kommunikáló MIDI csatlakozó, amellyel iOS készülékekhez csatlakoztathatod a szintetizátorodat, zongorádat, vagy más USB To Host csatlakozóval ellátott hangszeredet. A termék ára és pontos elérhetősége még nem ismert.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása